About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Thursday, December 30, 2010

17#Ai no Kotoba ~ Moon-chan, arigatou :D

kali ni nak tunjuk header blog Colours~Melody and Harmony yang Moon-chan tolong buat
yalah, orang lepas SPM kan? memang bosan
he he
thanks^^


cantik tak? :D

kalau nak tau, Moon ni suka betul edit gambar
dah macam2 header dia buat
dia pun sama dengan Hana, minattttt dengan TVXQ, especially Jaejoongie oppa 
Moon-chan, thanks again^^



Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

Sunday, December 26, 2010

16#Ai no Kotoba ~ Happy 7th Anniversary of TVXQ

Happy 7th Anniversary of TVXQ~
TVXQ ♥ ♥ ♥ 
no matter it's JYJ, no matter it's HoMin, we always be by your side
only all of you, the stars shine brightly on the night sky
Cassiopeia is just not your fans, but we're your soul, your courage to stand and faces lots of obstacles
we're the one
Always Keep The Faith!!!!!

















Always Keep The Faith, I Believe in You
Always Keep The Faith, I Believe in TVXQ
♥ ♥ ♥

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

Saturday, December 25, 2010

15#Ai no Kotoba ~ Yummies! :D

korang tak meleleh air liur ke tengok sume ni?
jom layan~




 my favourite.. yummy yam :p
especially yang ada laici banyak2 tue


 turut jadi favourite aku.. tapi biasanya aku layan New York Cheese Cake aje kalo gi Secret Recipe :)


 terliur dengan benda alah ni lepas baca citer kawan aku title Cinta Coffee House tu...


 Cik Najwa Mansor, bila boleh ajar saya wat nie???


trifle~


actually, tengah lapar nie.. jam baru pukul 5.13 pagi dan saya sudah lapar~

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

Wednesday, September 15, 2010

13#Ai no Kotoba ~ Lovin' You

emm....
what should i say eh?
he~~~
actually, aku hepi sangat2, mana taknya, tak sabar nak tunggu LY dipublish...
perkara ni confirm n' KN mintak aku berikan surat penyerahan manuskrip tu, 
aku dah anta n' sekarang nie tengah tunggu rep daripada diorang pulak :)
Raya? biasa2 je...
takde mood sangat nak menulis nie, nak sambung Don't Forget pulak..
idea tengah mencurah-curah untuk novel...
Alhamdulillah....
:)

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

Saturday, August 14, 2010

12#Ai no Kotoba ~ Lovin' You publish? betul ke?

 saja gatal nak letak pic ni. comey sangatttt :)


kali ni aku nak cakap sket pasal apa yang dah jadi kat aku whole day ni. yalah, dah lama sangat aku tak menulis kat blog ni. awal pagi semalam, aku dapat check gmail account aku yang hanakimi7 punya then aku dapat tau aku terima emel daripada admin@kakinovel. dia nak minta pengesahan daripada aku pasal novel LY yang aku hantar sebelum ni. mula2 tu aku terkejut jugak sebab aku dah lupa pasal hal ni. pihak editorial tanya sebab nak tau aku tiru citer Goong n' BOF ke? aku balas tak, maybe nampak sama sebab perangai Kira n' Kotomi tu cam Shin n' Chae Kyung dalam Goong n' watak2 dalam LY tu study kat elit school.

pastu, dia mintak biodata aku, nama pena, blurb+copywrite, no tel sume tu. dalam hati tak payah nak cakaplah sebab rasa happy even aku sendiri tak sure betul ke diorang nak publish LY tu. aku balas balik emel tu n' dioarang mintak manuskrip penuh LY. aku balas jugak. aku tanya, betul ke LY akan dipublish sebab kalau betul, aku nak buang LY yang aku letak kat blog n' admin tu cakap mereka akan bagi jawapan kat aku minggu depan. so, aku kena sabar.

perkara ni just Najwa je yang tau sebab aku tak nak heboh2 lagi. dibuatnya tak jadi, kecewa aku. bukannya apa, aku hairan kenapa admin nak mintak biodata aku n' sume2 perkara pasal aku kalau benda tu belum tentu lagi confirm. seolah-olah aku simpan harapan menggunung, kalah gunung Evererest. lebih baik diorang mintak je manuskrip penuh n' then lepas tu baru mintak sume info pasal aku kalau benda tu dah confirm. aku betul2 harap jawapan yang akan aku terima next week tu positif, iaitu LOVIN' YOU DITERIMA DAN AKAN DIPUBLISH DALAM VERSI CETAK. tulah harapan aku sebab aku tak nak kecewa sebab diorang dah bagi aku harapan lepas diorang mintak semua info tu. 

tulah yang aku harapkan sekarang ni. aku harap sangat2 LY boleh dipublish ke versi cetak melalui jawapan yang akan admin bagi kat aku next week. Amin...

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

Friday, April 16, 2010

11#Ai no Kotoba ~ Snorkling @ Redang Island

12-15 April...
memang best giler! hehe
snorkling kat Redang.. time bagi ikan makan tu memang best sangat2.. tmasuklah dengan time tegok coral.
trainee pon baik2 je, sporting abis!

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)