About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Saturday, December 25, 2010

15#Ai no Kotoba ~ Yummies! :D

korang tak meleleh air liur ke tengok sume ni?
jom layan~




 my favourite.. yummy yam :p
especially yang ada laici banyak2 tue


 turut jadi favourite aku.. tapi biasanya aku layan New York Cheese Cake aje kalo gi Secret Recipe :)


 terliur dengan benda alah ni lepas baca citer kawan aku title Cinta Coffee House tu...


 Cik Najwa Mansor, bila boleh ajar saya wat nie???


trifle~


actually, tengah lapar nie.. jam baru pukul 5.13 pagi dan saya sudah lapar~

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

0 book page(s) ♥:

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)