About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Sunday, March 13, 2011

23#Ai no Kotoba ~ We're Missing You

Assalamualaikum...


hoho
dah lama den tak dengar khabar blog den ni
agak ease after the examinations
pepun, relaks dulu, kay?
cikgu pun tengah cuti2 sambil marked paper tu wahai kengkawanku
><


mula2 tu kata TAK NAK PERGI KEM!!!!
apatah lagi PKBS1 just around the corner
5 hari je lepas kitorang balik dari kem!!!!




we'll miss you???
NO!!!!
We Miss You!!!
><




bila dah selamatnya sampai menjejakkan kaki di KTM Wakaf Bharu tu
mulalah dok sibuk kata tak nak balik lagi
yang pasti ada benda yang kami (my friends n' I) dah mula rindu
even baru 5 jam kitorang tinggal Kem Kasturi tu
guess what?


1. flying fox (the next top benda yang kitorang memang rindu sesangat!)
2. river crossing (best tu~ mana nak cari sungai jernih pastu air sejuk kat urban area ni????)
3. mandi lumpur (time survival~ cam badak air tengah mandi lumpur je XD)


muka ala nervous before naik platform~
sempat lagi posing tu
(^o^)


citer sal flying fox ni, memang da best la!
mula2 jurulatih beri penerangan tu, gerun semua nak naik benda alah tu
bila dah naik platform tu, boleh kata Hello Dunia!!!
hoho
cik empunya blog ini siap lepas tangan lambai tangan kat kawan yang menunggu kat bawah tu~
(riak sket~)
ada yang nangis
paling kesian, bila jurulatih simbah air sebelum lepaskan dari platform tu


kepada sesapa yang udah salah anggap, ini bukan pic diriku, hookay?
salah sorang yang flying fox pagi Selasa tu~


masa nak balik Tanah Besar Kem Kasturi tu, kena river crossing dulu
pakailah BA sesorang
time ni pun, sesapa yang tak nasib baik
kena simbah air sungai dek jurulatih2 gak
rasa nak dok lama2 je dalam sungai tu
mana taknya, kat urban area ada ke sungai jernih camtu???
dahla sejuk semacam je~


survival!!!!


part mandi lumpur cam spesies kerbau pulak, time survival
masuk je kawasan hutan tu dalam sket, kena humban dek jurulatih dalam lumpur
ada yang nangis
hoho
Hana redha je, pastu mulalah jungle trekking dengan badan penuh lumpur tu
then, jurulatih kasi mandi sungai
terBAEK!!!!!
hoho


nak sambung wat essay pulak
dada








Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

1 book page(s) ♥:

Nad said...

I'm really missing you now, Kak Hana!

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)