About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Friday, May 27, 2011

27#Ai no Kotoba ~ countdown~ Sukbel 2011

Assalamualaikum...


Yahoo!!!!
dalam 24 jam lagi, it's time for Sukbel 2011!!!!
camne ek aku dalam 7 hari 6 malam tu?
lama sesangat tue...


happy!!!

tapi kan...
tetiba je semalam dua orang tak jadi gie
sorang sebab mak sedara sakit, sorang lagi sebab demam
jenuh gie round satu sekolah sebab nak cari orang
nasib baik ada pengganti
so..
sekarang ni yang dah confirm pergi



Girls:
- Me!!! :)
- Kyla
- Aizan
- Bella
- Syara
- Umi

Boys:
- Syawal
- Apih Bilal
- Pesa
- Bob
- Jeri
- Juniey
- Pok Jat
- Pok Chek
- Alif
- Razin

Alif and Razin ganti dua orang yang tak jadi pergi tu
sian2
nak wat camne, rezeki takde
takpelah...
yang penting, kita enjoy, happy2 kat Sukbel nie
mood baru habis exam~
lalalalala~




Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

1 book page(s) ♥:

saya_arief said...

den jual air kat sane..
haha.kalo jumpe tegur lah.
:D

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)