About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Saturday, May 14, 2011

26#Ai no Kotoba ~ saya nak pergi ke...

Assalamualaikum,


okey tak template baru??? nak guna pic ni asal2nya.. tapi sebab besar sangat kB dia so takleh guna.. terpaksa guna yang ni..




okey, back to the main topic
sekarang ni, aku nak sangat gie...
Sukbel 2011!!!!
Sukbel stands for Perkhemahan Sukarelawan dan Belia Antarabangsa
camp taraf international area Asia Pasifik
tahun ni dijangka 100 international participants from 10 countries yang akan datang
tahun lepas, wat kat Pekan, Pahang so sekolah just leh hantar 2 wakil
Juniey and Paih yang gie tahun lepas
untuk tahun ni, Juniey jadi urusetia bahagian buletin kat Sukbel 2011

dan untuk tahun ni gaklah, first time wat kat Kelantan~
kat Kem BSMM Kandis, Bachok~
dari 28 Mei until 3 June
first week cuti sekolah~ 7 hari 6 malam kitorang camping kat sana
tahun ni bayar RM80
tahun lepas kena bayar RM100 (hailoh)
tapi agak puas hati, sebab Cikgu Naeimah kata, selain tee Sukbel 2011, dia akan kasi topi Sukbel 2011, tahun lepas tee je~

PBSM banner time Kem Negeri BSM tahun lepas~

masalahnya sekarang...
kitorang, form 5 yang nak pergi ni belum tentu lagi pengetua kasi lepas
kalau nak ikutkan form 5 yang nak pergi, aku, Iqa, Syawal, Pesa, Apih Bilal and Juniey
tapi Iqa tak confirm lagi gie
kalau dia tak gie, aku sorang jelah pompuan form 5 yang gie
memang aku sayang Sukbel lagilah dari kelas tambahan cuti ni :p
kalau nak lepas, memang kena wat gerakan bodek habisan ar dengan pengetua
bak kata Syawal " kalu tak lepas, aku nak conteng cat baru!!!"
mentang2lah sekolah tengah cat baru sekarang ni
adoi...


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

2 book page(s) ♥:

wawa said...

Semua yang join sukbel tu nanti memang kena pro dalam kawad ke macam mana? ~ nak pergi tp tak pro sgt kawad nih :(

Haruno Hana 하나 said...

takdelah
akak bukan terer pon kawad, tapi join gak
nak timba pengalaman baru~

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)