About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Saturday, August 27, 2011

40#Ai no Kotoba ~ Bila Raya Dekat Ngan SPM Trial...

Assalamualaikum,


bebudak jiran dah ramai yang main bunga api, aku aje yang tak join
dah besar camni pun nak main gak? tapi aku suka je main bunga api
ni nak citer sal aku punya SPM Trial, seminggu lepas bukak sekolah


nilah payah kalau Trial lepas raya
gamaknya nak hadap buku pun payah
takpe2
usaha lagi, fighting!


takde kaitan ngan entry. cuma sekarang ni aku rasa makan Fruit Flan Cake aje.. sapa nak sponsor? :p


p/s: bak kata sorang kawan aku, kena lempar netbook + internet ke luar rumah la gamaknya kalau betul2 nak study.. hehe




Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

3 book page(s) ♥:

MM Azim RK said...

netbook n internet tu bak kat azim la..haha

Haruno Hana 하나 said...

toksah nak ngarut.. azim nyer pmr pun dh dekat kan? :p

MM Azim RK said...

dah dekat, lom smpai lg..hehe

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)