About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Saturday, April 16, 2011

24#Ai no Kotoba ~ PBSM @ Heart??? :p

Assalamualaikum,


tak lama aku tak update blog nie, sibuk bukan main lagi (ye ke? :p)
Isnin lepas sampai Rabu, 11 hingga 13 April, aku berkampung kat Kem Kijang semata-mata Kem PBSM punya pasal
Kem PBSM punya pasal, sanggup aku tak tolak
tapi, maybe aku tak pergi yang peringkat negeri sebab dah dekat dengan PKBS 2
tapi, aku maybe akan pergi yang national/international (Sukbel) punya yang akan dilangsungkan time cuti bulan 5


mana taknya, tahun ni Sukbel 2011 akan dijalankan di Kelantan, kat Kem BSM yang baru dibuka di Kandis, kat ceruk Kelantan mana pun aku tak tahu
camne ek foreigners datang berkampung Sukbel di Kelantan?
tahun lepas wat kat Pahang


kayla, just nak kongsi pics aku kat sana
nak tulis banyak2 pun malas




kitorang pergi and balik naik bas nielah... tak tahannya nama sekolah len... :p


kitorang duduk je kat situ, dah khemah boys and girls Maher kat hujung dunia kem tu... sengaja je pilih kawasan yang last sekali... :p


time Skill Station CPR


pinggan and gelas siap ada no siri lagi.. kui3


mangsa keadaan, Juniey :p


masa Skill Station Belajar Teknik Usungan... hoho


dalam perbincangan pasal Persembahan Kebudayaan... time ni aku takde, tengah join Pertandingan Pertolongan Cemas...


Pok Chek budop Form 3 tengah berlatih jadi Bomoh Wak Si Toyol~ 


last day, malas pakai uniform punya pasal, pakai glove pun jadilah... jangan marah ye cikgu~


upacara penyerahan duit kem kepada Cikgu Naeimah~ konon2nya... kui3


We Got M.A.H.E.R!
We Got Ahmad Maher, Ahmad Maher!
Go! Go! Go!


favourite pic aku, happy sesangat ^^


so, moral of the story, aku sayangggggg PBSM Maher forever~
love you all

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)