About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Thursday, February 23, 2012

112#Ai no Kotoba ~ Susah Kan Nak Berdisiplin?


Well, I'm talking about me. Even aku dah dapat title lepasan SPM tapi still perlukan jadual waktu. Kalau takde, boleh kata tak ada hala tuju lah hidup aku lepas SPM ni. Chill~



tempek besar-besar biar selalu nampak & melekat kat kepala *cilok pen abah yang dah nak habis ink*

Tu dia~ Kalau benda alah ni takde, tak siaplah manuskrip baru aku tu *abaikan tulisan yang nampak janggal sebab dah lama tak menulis*

nota kaki tambahan :


Aku buat header lagi~ special for my friend Zue. Sempatlah edit blog dia setakat yang aku boleh. Header ni just for her ^_^


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

21 book page(s) ♥:

anis pauzai said...

hehe, same la. dah lame tak menulis. tulisan pon... mak aih ! HAHA

NaJwA MaJiD said...

Thnks (:
dah lama ke jadi novelis ?
sy suka baca novel . lepasan SPM juga . [:

Haruno Hana 하나 said...

anis pauzi : haha.. bila dh lepas skolah msti camni.. hehe :D

Najwa : baru lagi.. disimber 2010 ^_^ baca novel best.. hehe :D

NaJwA MaJiD said...

untung lah dapat idea buat novel . pernah juga berangan nak jadi novelist . angan-2 mat jenin . [:

✖wani ✖☻music ♫lovers☻ツ said...

amboi...pndai tules korea tuhh..huhuu
kpop lover jugak kew?? ^__^

Haruno Hana 하나 said...

wani : itu japanese ^_^ I learnt a bit masa skolah dulu.. and yes, sya kpop lover ^_^ Cassiopeia :)

Pupel Liyana said...

wah siap ada jadual, pupel dah lama tak rutin pegang pen. kat opis pegang time nak rekod surat je hehe

Haruno Hana 하나 said...

pupel : terpaksa ada jadual.. hehe.. kalo tak, tak siaplah manuskrip tu sbb kerja dok blogging aje.. hehe :D

ciksukaberangan said...

wah.. ada tulisan jepun ke korea tu ? hehe.. tataw~

Haruno Hana 하나 said...

ciksukaberangan : jepun aje.. tak pandai korea ^_^

ciksukaberangan said...

whoaahhh .. saya ta reti pun. rumi je reti. hehe :)

Haruno Hana 하나 said...

ciksukaberangan : hana belajar since form 1.. sbb ada pilihan kelas arab, jepun, muzik, kkq.. and I chose Japanese ^_^ .. tapi just blaja yg basic ajela..

ciksukaberangan said...

wah~ bestnye ^^

Haruno Hana 하나 said...

ciksukaberangan : alhamdulillah.. boleh balajar scara free.. hehe :)

CiK FizA said...

Waahh~ adek hana penulis ke? Bagus! keep it up dear! Moga suksesss selalu ya sayang! Akak suka baca je. Hee ^^

Haruno Hana 하나 said...

thanks kak ^_^ alhamdulillah minat hana kat sini :) hehe.. tu pun msih baru lagi.. hana pun suka baca novel :D

eyqa amin said...

untunglah dye xdapat plkn :))
heh

Haruno Hana 하나 said...

eyqa : memang hana nervous sgt ms nk dpt result PLKN tu.. alhamdulillah tak dapat ^_^

nabila azmi said...

hehe...nk header=p

Haruno Hana 하나 said...

nabila azmi : boleh amik kat freebies ^_^

sara E a.k.a ct said...

hehehe..kalau lame x tulis huruf O pun ttbe terbenti sbb fikir sejenak cmne bntuk dy..>:D

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)