About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Tuesday, February 28, 2012

119#Ai no Kotoba ~ Dari 9 Sampai 12


Uiks? Apa maksud Dari 9 Sampai 12 tu? He he. Sebab dedikasi kerana baru aje beli starter kit ni, Hana gunakan masa dari pukul 9 pagi sampailah 12 tengah hari untuk buat felt crafts yang baru. Satu brooch bunga dan dua keychains berjaya disiapkan *ayat skema*. Agak berpuas hati even ada yang kurang kemas lagi. Tak apalah, pratices make perfects, kan? 




p/s : boleh dah nak kasi hadiah pada kawan-kawan yang handmade punya ^_^

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

11 book page(s) ♥:

aku HaniAsyira said...

wahhh,, comel!! nak stu bley?? wat muka tak malu mintak.. hee~~

.........cP~ said...

Pernah buat dengan kawan masa belajar dulu. Lepas tu dah tak minat. hakhak..

Haruno Hana 하나 said...

hani : buat sendiri~ hehe.. gurau2 ^_^

cP : cP wat doodle pun takpe.. sume doodle tu comey2 :)

Miss Purple Ungu said...

rajinnya dia wat felt craft ni
try la buat giveaway plak pasni hehe :)

Haruno Hana 하나 said...

Miss Purple : ada perancangan gak nak wat GA.. tp rasa2nya bukan dlm masa terdekat ni ^_^

eyqa amin said...

wooo..suka sgt yg love tue!
post kat me boleee? heh :p

hanah said...

cantikk!! bestnya klu dpt buat jgk..:)

Haruno Hana 하나 said...

hanah : cuba la buat ^_^ enjoy je buat benda ni.. puas hati ;)

SimplySeoul said...

i think we have the same laptop (haha, random). looks cute tho, the colors are so bright.

Haruno Hana 하나 said...

SimplySeoul : mine is AO Happy :D I love the colours coz it's so bright.. thanks ^_^ wanna try another craft

Cik JariManis said...

dulu sya pon tak pandai jahit felt craft dgn kemas...olh kerana tak puas hati..hri2 dok b`latih & skrang...yeah dah blh sudah..alhamdulillah...In Shaa Allah nnti Hana pon terer jugak.. :)

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)