About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Wednesday, February 29, 2012

121#Ai no Kotoba ~ Kraf Untuk Pagi Ini :D



Pagi ni sempat siapkan satu bookmark dan satu ribbon brooch yang kecil aje. Hajatnya nak buat teddy's head and cat's, tapi mata pulak takde. Nak ganti dengan kain warna hitam, ada kelabu aje. So, terpaksalah buat lain kali. Nak stop kejap, sambung lepas ni pulak. Daa~

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

9 book page(s) ♥:

Cik Atin Bubbly said...

wah..cantek...cik hana seorang yg kreatif la...jeles-2 >_<

Haruno Hana 하나 said...

Cik Atin : boleh la setakat yg simple2 :)

aku HaniAsyira said...

dah nampak improvement lah.. makin gojes..

O CIKTEDDY said...

wallah..camne buat?cik x penah buat bnde2 cmni.bg cik remeh..neway,cantik,syukexnak wat utk cik satu ka?haha

ciksukaberangan said...

wah.. cantik2..simple tapi sangat cantik. suke2 ^_^

Haruno Hana 하나 said...

Cik Teddy : CT kena wat sendiri.. baru la jadi gojes camtu.. hehe~

CikSukaBerangan : thanks ^_^

yad'z said...

wahhh.. comel sangat><

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

yg ni pun cantik..sweet;)

Haruno Hana 하나 said...

Kaisara : thanks kak ^_^

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)