About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Wednesday, February 1, 2012

75#Ai no Kotoba ~ Thanks, Minna! :D


Dah lama aku bercadang nak touch up blog yang ni, letak foundation sikit, tonyoh lip balm sikit, and finally I got what I want! Uish.... dah lama simpan angan-angan ni *gaya perkara camni susah nak dapat. Aku korbankan masa untuk habiskan tengok semua episod The Prince of Tennis yang total 178 episodes tu for making my blog more beautiful *macamlah blog aku sebelum ni cantik sangat. 




mood nak tengok Tangled tapi tak tercapai lagi :'(

But, I'm satisfied with my blog's new look :D Thanks banyak-banyak to Sis Lyssa Faizureen for her tutorials in her blog and my friend Moon Liya Zafrina sebab dia juga ada buat tutorial untuk wat transparent header ni. Tak lupa juga untuk Cik Dandelion Kiss yang perturunkan ilmu untuk buat transparent header ni untuk Moon ;) 

Clik THIS  for the transparent header tutorial :)

Thanks again ;)

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

0 book page(s) ♥:

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)