About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Saturday, March 3, 2012

127#Ai no Kotoba ~ Ada Sesiapa Nak Lomo Aqua Pix FREE?


Woo... laju aje korang semua ya bila nampak perkataan FREE tu? Si comel Lomo Aqua Pix ni memang super gorgeous okey? Ramai sangat kawan Hana suka cerita pasal si comel ni. Tipu? Manaaa adaaa. Hana tak pernah tipu lah *kay, tipu* Ha ha. Cuba korang tengok kat bawah ni, tak terpegun dengan kecomelan mereka? Serius korang tipu kalau tak suka dengan kecomelan mereka! He he :D



Okeylah, cukup sudah Hana merapu. Kita balik pada post title kat atas tu pulak. Ada sesiapa nak Lomo Aqua Pix yang comel ni secara FREE? Buka mata anda luas-luas ya? Secara FREE, F-R-E-E which means PERCUMA! Kalau korang nak, sila lihat kat bawah.


Nampak gambar yang awesome ada Eiffel Tower tu? Yang ni Give Away yang Cik Miraa Hussin tengah buat sekarang ni. Sesiapa yang berminat, bolehlah mencuba nasib. Nak join? Sila klik SINI. Lepas tu, sambil-sambil korang online Facebook, bolehlah klik SINI pulak. Jangan risau, bukan Churp Churp, bukan fan page semua tu. Cuma nak mintak kerjasama korang aje. 

Korang baik kan? Kan? Kan? Kan? *puppy eyes* Klik lah SINI sambil-sambil online Muka Buku Tu~


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

15 book page(s) ♥:

Detective Fiqa said...

comelnyerr hmm. :( nak nak

Haruno Hana 하나 said...

Fiqa : join la ^_^ mana tau ada rezeki, kan?

Pupel Liyana said...

pupel pun minat lomo tapi tak beli pun. gud luck :)

Haruno Hana 하나 said...

Pupel : Hana x join pun.. cuma promote sbb jd sponsor ^_^

::CIK LYNN:: said...

comei2 =p

Hanamiko Sakura said...

hehe.. macam best je.. ^^

first time datang sini..and follow... ^^

Masz Sidek said...

cute gambar kucing tu...
good luck hana.... :)
Sy klik like jer ye.. hehehe

Haruno Hana 하나 said...

Masz : thanks klik Like untuk gamba tu ^_^ hana x join pun, cuma promo sbg sponsor hadiah GA ni :)

EYFAalias said...

hehehe. sy dah ada satu :D

Diyana Norman said...

nak pakai lomo kena pandai guna baru gamba cantek hehe..

murh je lomo nie..

Afiqah Nabilah said...

oleh kerana sy join contest ni,sy sudah pun follow awk. :)

Haruno Hana 하나 said...

Afiqah : thanks ^_^ all the best

NahriNet said...

salam..
berminat utk beli domain utk blog ni tak?

cth

www.nama domain yg dipilih.com


if berminat blh email ,sms or call saya ye

email : sales@nahrinet.com

hp : 019 979 7070

thanks

husna said...

rasa nk join la...nak kamera tu.. huhuhu.

dear yayah said...

ingatkn btol2 g le tour eiffel :)

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)