About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Sunday, March 4, 2012

134#Ai no Kotoba ~ Dapat Doodle From Abang Apit! :D


Lepas reload Home tadi, nampak ada comments moderation. Bukak sebab nak baca. Yalah, nak bacalah kan? Takkan nak tidur pulak. Lepas tu tengok... ada komen daripada Abang Apit! Alhamdulillah, Hana tersenarai sebagai 30 peserta terawal untuk Segmen : Aku dan Lappy. Abang Apit buat sekejap aje segmen ni, tak sampai 24 jam aje. Dan bukan semua peserta segmen akan dapat doodle comel dan special ni! Doodle comel ni khas untuk 30 peserta terawal sahaja. So, this is my special doodle!




Abang Apit guna warna favourite yang dia mintak peserta segmen ni sertakan sekali dalam segmen tu. Tak lupa juga dia mintak kita sertakan juga jenama lappy yang kita guna atau lappy idaman kita. So, Hana dapat doodle warna biru dan lappy Acer! Actually, bukan lappy jugak. Hana guna Acer AO Happy, si netbook yang comel warna biru.

Tengok, header pun Hana tukar sekali. Gara-gara kecomelan doodle ni.




Tengok, tengok, tengok! Ada gambar Syuusuke dan doodle Hana! Oh, how I love him very much! *sengal. abaikan*

Thanks Abang Apit. Kalau ada segmen comel macam ni lagi, insya-Allah Hana akan join lagi. Daa~

nota comel : nak tengok doodle peserta lain jugak! tentu comel dengan warna lain ^_^

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

8 book page(s) ♥:

Diyana Norman said...

wah wah wah.. tahniahh! comel header awk. Kalau sy masok mesto x dapat sebb selalu tak bertuah huhu

Haruno Hana 하나 said...

Diyana : kebetulan aje tu Kak Yana ^_^ nmpak ada org post pasal segmen ni.. try nasib.. hehe.. header tu Hana ubah letak doodle comel tu~ :D

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

wah2!siap letak kt header lg doodle ni..hehe...tahniah hana!kita pun suka!comel!hehe...

Haruno Hana 하나 said...

Kaisara : alaaa... doodle Kak Dila pun comel ^_^ pink gitu~ ;)

mirmashi94 said...

comel gilaa doodle tue . jelez >.< .
haha .

AiSyA LiEzA said...

comelnyer.. teringin gax.. >.< tapi terlpas.. tahniah hana.. ^^

Eimma said...

amboi2...hana.. nak jugak letak syusuke ek..ahahaha..

p/s : seyes comel!

Haruno Hana 하나 said...

Mirmashi : hehe~ insya-Allah lain kali giliran awak pulak ^_^

Aisya : thanks ^_^ cuba lg join lain kali :D

Eimma : alah kak Ema~ hehe.. cam la tak tau Hana ni camne.. hehe

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)