About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Monday, March 5, 2012

137#Ai no Kotoba ~ Kalau Hana Buat Segmen, Nak Join Tak?


Salam Subuh semua! Kat sini still hujan tapi Hana okey aje, best gak kalau hujan-hujan ni. Tambah-tambah bila landing atas katil sambil online. Syiokkk! Ha ha. Okey, kembali pada post title. Hari tu Hana beritahu ada hajat nak buat GA kan? Tapi, sebab bisnes Hana baru berjalan, so tak dapat buat lagilah. Insya-Allah, bila dah stabil Hana akan start mencari para sponsor dan launch the GA. 


Tapi, kali ni teringin nak buat segmen lah. Suka betul bila tengok ada blog yang buat segmen blog review macam blog Cik Mun. Ops! Terus terang ni. Lagipun, boleh menambahkan trafik kita. Untung kan? *nak memujuk suruh join ni sebenarnya*. He he :D

Jadi, ada sesiapa yang nak join? Sesiapa yang join segmen ni, Hana akan letak dalam bloglist Hana. Bukan bloglist April 2012 untuk segmen Abang Ben tu, tapi bloglist yang lain! Okey tak? So, kalau ada sesiapa yang sudi, komen lah sikit. Sikit pun tak apa, at least Hana tau ada orang nak join segmen ni kan? Kalau tak nak komen pun, tinggal mesej kat Fibox pun okey atau Like entri ni. Do give me a feed back ^_^


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

15 book page(s) ♥:

AiSyA LiEzA said...

saya sokong hanna... buat lah... ^^ hehehe.. :D

Haruno Hana 하나 said...

Aisya : thanks Aisya ^_^ ok, Hana akn wat.. nk wat banner dulu~ hehe

Abu Luqman said...

selamat pagi ye

Haruno Hana 하나 said...

Abu : selamat pagi ^_^

eyqa amin said...

GA GA GA.
teringin nak join. hehe :p

Hanamiko Sakura said...

nak join nak join ^^_

Haruno Hana 하나 said...

Eyqa : bukan GA, segmen aje ^_^ hehe.. sudi lah joinkan diri :D

Hanamiko : do join ya? nnti Hana wat entri sal segmen tu ..

Eyqa Hasnan said...

okay :) eyqa nak join ^^

dyahnadea said...

saye nak join :)

Haruno Hana 하나 said...

Eyqa Hassan & Nadia : jom join segmen blog review Hana :D

Me! said...

ngee~ teringin nak join gak! xDD

Haruno Hana 하나 said...

Me! : Hana buat segmen blog review skrang ^_^

Miss Zee said...

assalammualaikum hana... na join..

Detective Fiqa said...

nanti hantar kad jemputan okay ^^ hehehe

Adyb said...

Saya nak join kalau awak buat ;)

*Sorry lambat respond dekat shoutbox tu T.T Saya jarang sangat online skrg.

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)