About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Tuesday, March 6, 2012

141#Ai no Kotoba ~ Otanjoubi Omedetou To My 333rd :D


Sebenarnya, Hana nak update pasal ni sejak semalam lagi. Tapi sebab terpaksa siapkan felt craft order, terpaksalah tangguh hari ni. Kebetulan pulak, cik tuan punya blog yang comel tu ada something big for today. Hari ni hari lahir dia! Big hug to her!

Okey, she's my 333rd followers! Big clap to Princess Kawaii too! So sorry pada followers yang dapat nombor comel yang lain sebab tak buat entry pasal korang. Sorry sangat-sangat. 



Apa yang Hana paling suka, dia pun sama gilakan anime macam Hana. Tengoklah blog header dia. Ada anime characters from K-ON! Hontou ni kawaii! Comel sangat-sangat!


So, Happy Birthday! Semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa dalam keberkatan-Nya.





Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

4 book page(s) ♥:

Kawaii_Gurlzz said...

Thanks hana! hehe ^^

aisya said...

adik sy minat sgt k-on ni.. hehe

Haruno Hana 하나 said...

Kawaii Gurlz : welcome :D

Aisya : sama la.. hehe ^_^

D' Black Writer said...

waa.. Mai pun minatt anime tau.. hehehe :P

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)