About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Tuesday, March 6, 2012

143#Ai no Kotoba ~ Case Closed. Jom Bercerai Dengan Fibox


Hari ni memang rasa bengang sebab tetiba aje tak dengar lagu TVXQ's HoMin - Duet kat blog ni. Hajatnya nak dengarlah sebab baru aje tukar daripada TVXQ's HoMin - Winter Rose. Sekali tu, keluar lagu tango daa~. Dah banyak kali reload tapi lagu tu still ada. Sebab tak puas hati, terus cek kat Design. Mana tau ada coding yang tersilap. Dah puas cari tapi lagu tango tu still ada. Hana ingatkan Hana sorang aje yang dengar lagu tu. Wanie dan Cinta Siswi dengar jugak tapi Chipmunk tak dengar. Pengguna Fibox aje kot?



Tolong menolong amalan mulia *iklan Kit Kat satt*

Then, thanks to Masz Sidek dan DFiqa yang beritahu mungkin Fibox puncanya. Hana terus tukar balik pada Shout Busuk. Dah malas berbaik dengan Fibox. Nak bercerai dengan benda alah tu sebab asyik buat perangai aje kerjanya. Syuusuke pun tak pernah susahkan Hana *abaikan kesengalanku*. Hari tu, boleh kata sehari suntuk website untuk Fibox broke down, hari ni pulak dia keluarkan lagu tango pulak.

So, Hana nak ajak korang berkempen untuk ceraikan diri anda daripada Fibox!

Daa~

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

11 book page(s) ♥:

ciksukaberangan said...

cerai~ talak tiga terus ! haha :D

aisya said...

owh sebab fibox la ye? ape la kaitannye plak dgn lagu kan.. huhu

Haruno Hana 하나 said...

Cik Suka Berangan : talak sepuluh terus! dah malas nak baik.. haha XD

Aisya : entahlah.. founder dia nk pengguna Fibox layan lagu tango kot? hehe

Cik Nur said...

Cik Nur dah ceraikan si Fibox tu..skarang guna cm hana guna..geram sungguh.!

bising tau lagu latin tu..!

D' Black Writer said...

dia memang selalu kesengalann mcm tu.. akak baik2 dgn mende tu pun takk gune.. hehe.. :D

ciksukaberangan said...

haha. dahsyat

Ms Velentine said...

haha,,,luculh adik ni..ingatkn apalh td

suhazwani said...

nak promosi lgu tu kot.haha. fibox mmg suka wat masalah.tp wani suke fibox.haha.btw, tlagu tu da x de dah.da settle.heha. :)

AiSyA LiEzA said...

hahaha... hanaa... saya pun samaa... apa daa.. ingatkan ada masalah apa.. :P hek3... dh buang pun fibox... cerai talak 3 terus.. wahhaha.. :D

Detective Fiqa said...

haha nama ku ditag :D
sama2 :)

::CIK LYNN:: said...

cik lynn mmg pkai busuk...ari tu xleh nk sign in fibox...huhu

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)