About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Tuesday, March 6, 2012

142#Ai no Kotoba ~ Tiga Felt Craft Baru~


sebelum tu nak tanya, korang ada dengar ke lagu Spain dalam blog ni??? Setiap kali bukak
mesti dengar lagu ala-ala Spain tapi tak jumpa kat mana.... ;(

Dari pagi sampailah tengah hari, kerja Hana memang menghadap felt craft aje. Hari ni try buat dua brooch baru dan satu keychain kucing. Tak pernah cuba buat lagi yang ni. Harap-harap nampak okey ajelah.



Tapi yang Hana paling suka ialah... flying love brooch ni :D Sesuai untuk sesiapa yang suka pakai brooch dekat sisi kepala tu. He he.

Daa~

nota comel : Masih mencari punca lagu Spain tu. Atau Hana aje yang dengar? o.O

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

7 book page(s) ♥:

cinta siswi said...

heee.. comel!! hana..nk satu.. ^.^

#ekk..xde dgr pun lgu spain tue..

cinta siswi said...

oke dengar!! hikhik.. kena hack ke??

Haruno Hana 하나 said...

Cinta Siswi : waaaaaaa~!!! puas dh cek coding.. x jumpa apa2 pun.. try remove Youtube button tu tp still dgr.. hukhuk.. x mo la kena hack X(

Masz Sidek said...

tak de pun lagu spain tu... ada entry yg saya baca... lagu tu berpunca dr fibox....

ciksukaberangan said...

dekat blog ni tak dengar apa pun :) dengar lagu yang dipasang je la :)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

xdgr pun lagu tu...cantik brooch..love gitu..hehe

Haruno Hana 하나 said...

Masz Sidek : thank for the info :D dah buang Fibox

Cik Suka Berangan : berpunca dr Fibox.. aje wat hal aje Fibox ni.. mmg nak kena piat.. hehe

Kaisara : dr Fibox Kak Dila.. huhu.. Hana tukar ke Shout Busuk plak.. cantik? hehe.. thanks ^_^

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)