About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Wednesday, March 7, 2012

144#Ai no Kotoba ~ He's My 400th!


Sebelum tidur ni, nak kasi satu entri ni. Mata dah kuyu, bantal dan katil dah melambai-lambai suruh temankan diorang. Hana tak tidur lagi even seminit sejak Subuh tadi sehinggalah sekarang. Sebab ke-mengantuk-kan *ada ke word ni?* yang teramat, so Hana straight to the point aje.

Korang faham kan makna di sebalik tajuk entri ni? *ayat skema* Baru aje tadi update pasal follower yang ke 333, kali ni yang ke 400 pulak. Then, he's Faiz Fakhirin! Thanks sebab sudi follow blog comel tak comel ni.


Hana tak tahu dia newbie or not, tapi bolehlah kalau korang nak pergi jenguk blog dia. Kalau korang nak mengorat, sila tanya Inche Faiz dulu sama ada dia sudah berpunya atau belum. Okey, makin mengantuk. Daa~


nota comel : A lot of thanks pada yang join Segmen : Blog Reviewing by Haruno Hana :D Baru dua hari segmen ni berlangsung tapi lebih daripada 60++ sudah join. Thanks! ^_^

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

7 book page(s) ♥:

aku HaniAsyira said...

wah2.. suka dia eik... baguslah tuh... segmen kira menjadi... =)

iEnA eLiEnA said...

blogwalking..
hihi sorry..cik iena bru nk blogwalking slps join segmen april bloglist ben ashaari..
lately bz sket..
okies cik iena follow kamu yer..
jgn luper follow blog cik iena sekali yer

http://www.ienaeliena.com/

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

dah bertambah follower ye..kena buat jgk nih..hehe..:P

Haruno Hana 하나 said...

Hani : hehe~ x sangka leh dpt sambutan camne :D

Iena : okey sis~

Kaisara : buat la satu Kak Dila.. enjoy sbb boleh jumpa byk blog baru ^_^

cik Kartun said...

tahniah ;)

aisya said...

congrats, dah ramai dah follower die.. kumpul ramai2 lg.. hehe

faiz fakhirin said...

ahahaha...thanks for blogging review...nanti ada masa bleh follow segmen hana...hehe.

im newbie..ajarlh saya..hehe

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)