About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Thursday, March 8, 2012

148#Ai no Kotoba ~ Dua Simple Felt Purse


Pagi tadi try buat simple purse pulak. Yang bunny tak jadi tu Hana punya and the flower's my mama punya :D




Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

9 book page(s) ♥:

Uzumaki Nasake said...

buatkan untuk kakak boleh tak??

nice and qute :)

aku HaniAsyira said...

wah2 tomeny nya.. jual ker??

Haruno Hana 하나 said...

kalau akak berdua berminat, boleh je~ hehe.. tp yg ni simple punya.. x jual lah yg simple ni.. hehe.. :D

JueHassan said...

aku nk free bleh?? haha

Haruno Hana 하나 said...

Jue : bolehhhhh sangattttttttttt.... haha Xp

Uzumaki Nasake said...

kalo camtu...hana tolonglah pos pada kakak di batu pahat.. boleh tak?

Haruno Hana 하나 said...

Uzumaki : insya-Allah :) kalau nk design & colour lain pun boleh gak.. akak inbox kat FB Hana atau e-mel la.. harunohana19@gmail.com ;)

Yayah Nasake said...

bestnya!!!! dapat free purse oleh adik hana kakak yng comel...

Haruno Hana 하나 said...

Yayah : amboi2 akak sorang ni.. hehe.. kena tunggu Hana wat GA la kalau nk free.. hehe :D tu pun kalau kena ke akak

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)