About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Tuesday, March 13, 2012

160#Ai no Kotoba ~ Dia... 555


Dia... 555? Apa maksudnya? Ala, korang faham-faham ajelah. Entri ni khas untuk follower Hana yang ke 555! Comel kan nombor tu? Nak buat entri untuk si 500 bertuah, tapi tak sempat. Tak apalah, kita terus dengan blog review si dia.



Nama si tuan punya blog ni Syahirah. Korang jangan segan silu nak blogwalking ke blog dia. Sama-sama berkenalan sesama blogger, tak gitu? Klik aje pada header Just Be Yourself yang comel tu atau klik SINI.

nota comel : Peserta segmen Hana dah nak cecah 150 orang. Alhamdulillah, syukur dapat sambutan. Walaupun banyak sangat blog yang kena review, janji tetap janji. Hana mungkin akn review 5,10,15 blog sekaligus. Tapi, akan jadi sticky post 24 jam tau? Sebab ada plan nak buat GA lepas ni. Insya-Allah, akan diumumkan balik bila Hana dah confirm dan nak cari sponsor yang sudi ^_^

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

4 book page(s) ♥:

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

wah! dh 500!....bestnya ramai kwn lg;)

aku HaniAsyira said...

wahhh,, ramainya yg join segmen dia..

Haruno Hana 하나 said...

Kaisara dan Hani : thanks akak! ^_^

syahirah said...

assalamualaikum :) terima kasih review my blog ^ _ ^ appreciate it.
jasamu dikenang ;)

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)