About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Tuesday, March 13, 2012

162#Ai no Kotoba ~ Demam Detective Conan :O


Hah? Demam Detective Conan? Apa maksudnya tu? Ha ha. Sebab dah banyak hari tengok Cex Ah, Detective Fiqa dan Shar90 shout dan post entri pasal Detective Conan, Hana sendiri terkena tempias demam mereka. Mana taknya, DC ni salah satu manga dan anime yang jadi all time favourite, tau?

So, korang bertiga janganlah gelak pulak kalau lukisan ni tak menjadi. Dah lama sangat tak melukis. Tangan pun jadi keras semacam aje. He he.

The real pic~

Nak tengok lepas dilukis? Jangan gelak. Okey?
 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V

 
Korang dah janji jangan gelak kan? Hu hu. Itu pun tak leh nak erase yang salah sebab Hana bantai guna pen hitam aje. Saya budak miskin pensil. Ada sesiapa yang nak sedekahkan?

nota comel : Rindu betul nak melukis. Dah lamaaaaaaaaa tak melukis sampai jadi camni. He he :D

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

15 book page(s) ♥:

aku HaniAsyira said...

comel lah!!!!!!!!!

Aiskrim Cokolat said...

hahahahahaha . . .
eh eh tak gelak , batuk batuk , huk huk huk ;D
main main je :)
btw nice lukisan tu daripada saya yang lukis orang lidi pun senget . hehe

Detective Fiqa said...

wahhh cantiknyerr !!!! :D terharu sy tgk hahaha cantik sgt2 :D

Haruno Hana 하나 said...

Hani : thanks Kak Hani.. dh lama x melukis ni :)

Aiskrim Coklat : ha! ha! battuk la batuk! sumbat ais krim dlm mulut kang :D

DFiqa : thanks Fiqa.. hehe.. susah gak nk lukis diorang ni.. huhu.. tu pun Hana x tiru semua

shar90 said...

hahaaa... sweetnya lukisan dia... dah okay laa ni,,,sbb dah lama tinggal... hehee :)

Haruno Hana 하나 said...

Shar : haha.. okey la tu dr org lidi.. hehe

Syamira Yahya said...

comel la. . suke tngok ran tu. .hehe

Haruno Hana 하나 said...

Syamira : hehe.. thanks ^_^ Ran & Shinichi sgt comellll XD

syahirah said...

lukisan ran tu jadi .. comel ^ _ ^
syah pon da lame tak melukis ..

AiSyA LiEzA said...

comel laa... :D hoho :D teruskn usaha.. sokong hanna.. hekhek,, :D

Syuhada said...

heheh cantik ggmbar lukis tu
^^

9n0L4 said...

santekkkkkkkkkkkk. berbakat besor ni. ;)

ciksukaberangan said...

menjadi juga tu. cuma mata je. tapi still ada rupa juga. handal la! wah3. usaha tangga kejayaan :)

NIZAM said...

sgt suke detective conan. cantik. lagu tema die pun best. :))

NadyaBubble said...

Comel ni, usaha lagi :D

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)