About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Wednesday, March 14, 2012

164#Ai no Kotoba ~ Offline Kejap



Biasanya blogging sampai 24 jam, iya dak? Ha ha. Tapi hari ni tak boleh sebab Cikgu Naeimah minta tolong bantu junior BSM siapkan fail kokurikulum macam tahun lepas. Fail ko tahun lepas tu Hana and the geng yang buat. He he. Merasa jugalah pergi Sarawak secara free gara-gara fail ko tu. 

So, tak boleh balas shout/komen korang ASAP lah jawabnya hari ni. Kalau ada yang tag untuk contest, segmen atau GA, insya-Allah Hana akan join tapi tak janji tau? He he. See you soon *muka bajet*.

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

5 book page(s) ♥:

AiSyA LiEzA said...

hehhee.... slmt mjalankan tugas.. weeee!

ciksukaberangan said...

have a nice day ^^

Teenager Housemaid said...

hana, thanks alot sebab bagi komen motivasi kat blog akak..:')

aisya said...

nk ke mana hana?

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

bestnye g srwk..huhu...akak ikut suami bljr jrdan..just suami..akak blk bln8 ni sambung bljr kt usim lg..xhbs bljr lg..dlu diploma kt unisza 3 thun...jwb soalan x tu?hihi

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)