About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Wednesday, March 14, 2012

165#Ai no Kotoba ~ Mengantuk.... *yawned*


Short update. Dari pukul 9 pagi dok kat sekolah, nak pukul 9 malam jugalah sampai rumah. Letih dan mengantuk. He he. Mana taknya, nama aje ex-Maherian tapi rajin betul pergi sekolah. Bak kata Cikgu Naeimah, on call. Kenapa on call? Sebab Hana ahli Bulan Sabit Merah. Sukarelawan kan? He he. Tapi suka jugak, cikgu buat mee kari untuk kitorang. Bukan tu aje, cikgu belanja KFC lak. Cuma ada Hana, Lyn, Syara, Faisal, Juniey dan Bob aje tadi. Yang lain still sekolah. Cuma Hana, Juniey dan Faisal aje yang dah masuk kategori ex. 

Nak upload gambar dan cerita lebih lanjut, tapi mungkin esok kot. Pagi esok lak kena awal-awal pergi rumah kak sepupu sebab dia nak bertunang. Nanti story mory lagi eyh? Tu pun kalau sudi nak baca. He he.

Oh ya! Dapat 3rd doodle daripada Abang Apit! Suka suka suka! :D Thanks! Kali ni kaler turqoise jugak.


Sorry sebab takleh nak balas semua shout, komen-komen kat entri dan follow back malam ni. Dah nak tidur dah ni. Selamat malam ^_^



Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

2 book page(s) ♥:

aku HaniAsyira said...

celamat malam jugak!! =)

Ardini Izzati said...

kesiannya awak letih. rehat yee :)

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)