About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Friday, March 16, 2012

169#Ai no Kotoba ~ Finding Solace





Masa-masa camni memang buat aku rasa nak pergi ke tempat-tempat macam ni. A great escape to find solace. Dah banyak yang aku pendam selama ni even nampak simple and remeh temeh. Semuanya salah aku kan? Salah aku sebab degil, salah aku sebab tak dapat buat banyak perkara, salah aku sebab tak dapat puaskan hati semua orang dengan perangai aku. Kan?



Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

3 book page(s) ♥:

aisya said...

best kan klau boleh pergi tmpat mcm tu.. tenang je

Ayumi Comot said...

huhu..dear, kite xkan mmpu nak puaskn hati semua org sbb nobody is perfect..Ketidaksempurnaan adalah sempurnanya seorang manusia...Apa yang kite leh buat, be the best!

Haruno Hana 하나 said...

Aisya : tempat camni mmg cantik! suka sgt tengok :D

Ayumi : thanks Kak Ayu :D feeling better right now ;)

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)