About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Tuesday, March 20, 2012

180#Ai no Kotoba ~ Lupakan Debaran 21 Mac Sekejap Dengan I Am Right Here!


Tak tahu lah korang perasan atau tak, tapi Hana tak pernah update pasal 21 Mac langsung even Hana ni SPM leaver yang akan ambil result esok. Bukannya nak berlagak macam dah ambil result beberapa tahun yang lalu, cuma Hana tak nak stress aje. Hana tak fikir sangat pasal 21 Mac ni sebab tak nak stress. Bila dah stress, mula lah mood terganggu. Hana tunggu stress masa nak ambil result esok aje. He he.

I admit yang Hana bukan pelajar cemerlang. Dalam kategori pelajar biasa aje. Tapi, Hana tetap mengharapkan yang terbaik. Tapi, kalau itu bukan rezeki Hana, nak buat macam mana. Terpaksa redha. Mungkin ada rezeki yang lebih baik menanti. Mama dan abah pun tak bising pasal ni. Bak kata abah " Nak tak nak, result kena ambil juga. Tak yah kira lah result macam mana. Terima aje." Okey, sayang abah. Ha ha :D

Insya-Allah, semuanya akan berjalan dengan lancar esok. Minta korang doakan yang terbaik untuk Hana dan kawan-kawan tau? Tak kira lah kawan kat sekolah ke, dalam blog ke, semuanya okey? He he. Sekarang tak nervous mana lagi, pagi esok start lah nervous tak tentu pasal.

Okeylah, dah banyak yang Hana siap jahit hari ni, so nak lupakan pasal esok dengan I Am Right Here! sekejap. Apa tu? Nak tau? I Am Right Here! tu tajuk English untuk sebuah manga yang jadi all time favourite Hana. Manga ni pendek aje. Tapi dah berkali-kali juga Hana baca sebab ceritanya yang sweet dan banyak pengajaran. Bagi Hana, manga ni lain daripada manga yang lain. Romance tak berlebih-lebihan, santai aje dan best! Korang nak baca? Klik SINI.

Mutou Hinata & Sumino Hikage 

Suka sangat dengan Hinata yang baik even Teru tu boleh kata handsome lagi daripada Hinata. Kalau nak kira, semua anime characters yang jadi kegilaan Hana semuanya jenis good-boy type. Selalu senyum, caring, memahami dan... semualah yang ada pada good-boy type! Macam my beloved Fuji Syuusuke, Fye D. Flowright dan Takuma Ichijou. Ha ha ha :D

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

7 book page(s) ♥:

aku HaniAsyira said...

all the best yea.. =)

Detective Fiqa said...

InsyaAllah kita dapat yang cemerlang. ! amin :)

Haruno Hana 하나 said...

HaniAsyira : thanks akak! :D

DFiqa : amin :) awak jugak ;)

Cik Adieb said...

Good luck dear :D Tawakal

najibah('; said...

okay , baru tahu hana spm level same dengan saya . hee , btw , gudluck for to tmorrow . InsyaAllah , kejayaan milik kita bersama :) amin..

Haruno Hana 하나 said...

Cik Adieb : thanks kak :D

Najibah : amin :) awak juga ;)

Tyra Faiera said...

Mcm najibah ckp, baru tahu Hana sama umur. Ingat lagi tua.hee. Goodluck. Semoga kita dapat keputusan yang cemerlang :) amin~

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)