About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Thursday, March 22, 2012

181#Ai no Kotoba ~ Blog Review 2 - Jom Blogwalking!


Jom teruskan dengan sesi kedua! Oh ya, semua blog tak masuk dalam blog list Hana lagi. Tinggal sikit aje lagi. So sorry, Hana agak sibuk sekarang. Akan dimasukkan dalam blog list ASAP. Insya-Allah.



1. Blog yang comel :D
2. Kalau boleh letak Follower Widget kat area atas, senang nak cari.
3. Loading cepat, tak ada masalah.


1. Loading cepat!
2. Widget tak banyak.
3. Blog yang simple tapi menarik :)


1. Comelnya kucing kat header tu XDDDD
2. Loading cepat!
3. Music Widget tu patut letak area atas, senang orang nak pause kalau mereka nak.
4. Blog yang comel macam kucing ni! XDDDD


1. Sekor lagu kucing yang comellll XDDD
2. Loading dah okey.
3. Blog pun comel :) Memang Blogskins comel kan?


1. Anime header yang kawaii! XDDD
2. Loading cepat.
3. Widget tak banyak, blog pun tak berat.
4. Memang takde Shoutbox eyh? Patut letak satu. :)


1. Satu lagi header yang comel!
2. Blog pun comel.
3. Loading cepat.
4. Susunan widget dah kemas. Widget pun tak banyak. Mungkin Shoutbox tu patut letak atas sikit.
(Apa beza Blogskins dan Washed Denime eyh?)


1. Ada banya cuppies yang comel!
2. Loading dah okey.
3. Background comel tapi rasa cam terlalu striking. Tapi dah okey ^_^


1. Suka header ni!
2. Blog yang kemas dan menarik.
3. Loading dah cepat. 
4. Template comel! :D


1. Simple header tapi dah okey.
2. Susunan widget dah kemas.
3. Apa yang penting, loading cepat.


1. Cool header! (Pantai + sut = ???) *takpe, dah okey =.=*
2. Blog Archive tu mungkin patut guna Scroll Bar untuk lebih kemas. Kalau nak, tuto SINI.
3. Loading dah okey.


1. Header yang comel!
2. Loading pun dah okey.
3. Widget agak tidak kemas sebab tak guna sidebar.


1. Minat One Direction eyh? (tengok pada header)
2. Loading cepat.
3. Blog yang comel. Blogskins kan?
4. Widget pun tak banyak. Blogskins memang macam ni kan? (banyak tanya lak =.=)


1. Template yang comel.
2. Widget agak tidak tersusun.
3. Loading dah okey. Ni yang paling penting!
4. Kalau boleh, letak Follower Widget kat area atas. Senang bloggers lain nak cari.


Senarai Peserta

nota comel : Alhamdulillah, selesai pun sesi yang kedua ni. Tunggu giliran blog korang pulak tau? Tapi ada satu blog  yang Hana tak boleh review sebab blog tu di-private-kan. Dah 2,3 hari. Tak tahu sama ada tuan punya blog tu memang nak privatekan blog dia atau tengah edit blog. Tapi tak apa. Kita cek lagi lain kali. Jom blogwaking!

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

7 book page(s) ♥:

Syasya Johan said...

thank you bab review ni :D

Haruno Hana 하나 said...

Syasya : welcome :D

This is true story said...

tq sbb review...=)

Nurul Aisyah said...

hait!!! saya akan tunggu...hehe :)

O CIKTEDDY said...

wah..sume comel2..blog hana pon dh comel giler skrg ^,^

❤farahin,izzati❤ said...

blog sy di review ! thanx dear !

Nabilah said...

waaa..hana.mekaseh bebyk sbb review blog bella..
n thnx for the advise too^^

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)