About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Thursday, March 22, 2012

185#Ai no Kotoba ~ Selangkah Ke UiTM 2012





Petang ni nak ke rumah Najwa. Sleep over kat sana sebab esok dah janji nak pergi sama-sama ke Ekspo Selangkah ke UiTM 2012 Peringkat Negeri Kelantan. For Kelantanese yang still tak tahu, ekspo ni diadakan di Dewan Perkumpulan Perempuan Kelantan. Nak tahu info yang lebih, klik SINI.

Boleh lah nak tanya kaunselor pasal course yang Hana minat ni. Entah kenapa, rasa macam minat sangat dengan Teknologi Makanan. Kepada sesiapa yang berminat, jom pakat terjah Dewan PPK ni! 


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

10 book page(s) ♥:

aisya said...

teknologi makanan best tu.. pernah ambik beberapa subjek pemakanan kat ukm ni.. senang je.. tp sume tu still bgantung pada minat jugak.. =)

Aien Nia said...

Wahh bestnye ..Aien pown ad ,tp aien lupe bile ..Apedaa..Btw aien pown minx nak masok uitm jugak

Safiah Ibrahim said...

uitm tetap dihati.. :)

D' Black Writer said...

Wahh.. akak nak masuk UiTM yerr? sama macam kakak saudara saya la macam tu. hehehe. Good luck yerr. ;9 Yeah, hidup ni mesti kena ada minat, baru kerja berjalan. Tak minat tak gune jgk kan? :D

Haruno Hana 하나 said...

@aisya hehe~ insya-Allah akn pilih food tech :)

Haruno Hana 하나 said...

@Aien Nia pakat mintak aje.. haha..

Haruno Hana 하나 said...

@Safiah Ibrahim student UiTM eyh?

Haruno Hana 하나 said...

@D' Black Writer insya-Allah.. sbb akak mmg x minat Medik & Engineering..

Cik Adieb said...

Jauh sangat lah dear :(

Amalina said...

wahhh ~!
sama lah ^^
tapi ama pegi induk
UITM kat shah alam tu ^^
*tak tahu nak pilih apa :(

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)