About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Sunday, March 25, 2012

Pasal Segmen Blog Review

Sebelum tu Hana nak mintak maaf banyak-banyak for those yang datang blogwalking, leaving comments, follow etc. Sekarang memang sibuk sangat dengan proses nak apply scholarship, kemas kini UPU and else. Nak teruskan segmen blog review pun tak boleh. Tapi segmen ni akan diteruskan juga. Cuma tak sure camne. Sorry sangat-sangat. Ingatkan lepas result ni everything going smoothly, makin teruk adalah. Kena spent most of the time untuk urusan sambung belajar aje. Thanks for those yang sudi jejak sini. Insya-Allah akan dibalas kemudian. Esok pun ada plan nak jumpa konsultan. Tadi pergi sekolah jumpa kaunselor. Sorry sangat-sangat.

Published with Blogger-droid v2.0.4

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

7 book page(s) ♥:

Yayah Nasake said...

TAHNIAH... ANDA TELAH D TAG OLEH SAYA

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/03/lovestory313-1st-giveaway.html

shiema sufian said...

Buat yang penting dulu. UPU tu masa depan. so, buat pilihan yang terbaik ye hana (:

syira rahim said...

lepas result je, masing-masing busy kan hehe. UPU lagi hm. Alhamdulillah, dah tahu nak pilih course apa :-)

Detective Fiqa said...

nevermind awak. kita pon same ^^

O CIKTEDDY said...

kan.same la kite :)

aReLaN said...

apply scholar mana??dah apply yang untuk ke jepun tak??

Teenager Housemaid said...

hana!!
:D

hows ur result?

moga berjaya mencapai impian yea..:DD

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)