About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Monday, April 9, 2012

227#Ai no Kotoba ~ Akhirnya Tamat! :D






Tepat jam 12:09 AM, tamat jugak Segmen : Blog Reviewing by Haruno Hana. Terima kasih pada mereka yang sudi join. Hana nak minta maaf kalau ada sebarang kekurangan. Lambat update senarai peserta, lambat review, blog tak masuk Blog List lagi dan sebagainya. Apatah lagi dengan kekangan masa sekarang ni. Sibuknya ya ampun! Kalah Presiden Amerika! Okey, ter-hiperbola di situ. Harap korang sudi join segmen Hana yang seterusnya ya? Sesuai untuk mereka yang nak cantikkan lagi blog mereka! Chill~ (^.^)v


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

2 book page(s) ♥:

ANISA said...

alarhhhh time ni tak jd follower lg..xpe2...nnt dah kuar list..leh saya pun nak blog-walking...

Haruno Hana 하나 said...

takpe2 :) bleh join segmen len pasni ;)

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)