About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Sunday, April 15, 2012

238#Ai no Kotoba ~ Edit Blog Myra Edora


Pagi semalam edit blog Miss Banu, pagi ni Hana sambung edit blog Sis Myra Edora pulak. Nampak gayanya Sis Myra baru aje blogging ni. Disebabkan widget tak banyak, so Hana tak tahu nak tambah apa lagi. Harap-harap Sis Myra sukalah dengan wajah terbaru blog dia. Kalau Miss Banu pilih tema feminin, Sis Myra sukakan nature. Sis Myra nak theme colour hijau apple. Jom terjah blog Sis Myra. Harap korang juga suka (^.^)v

Oh ya, Sis Myra tak ada header lagi. Sebab Sis Myra dah join segmen nak dapatkan free header, Hana tak buatlah header untuk dia. Kalau nak, simple header aje yang Hana boleh buat. He he.



Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

1 book page(s) ♥:

aisya said...

ni mesti yg join segmen hari tu kan? rajinnya hana.. hehe

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)