About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Tuesday, April 17, 2012

245#Ai no Kotoba ~ Edit Blog AmNa


Dah sehari tertangguh edit blog peserta yang terpilih untuk Segmen : Saya Nak Edit Blog Free! by Hana. Line asyik slow semacam aje. Hari ni pun slow. Biasanya laju even tak guna Unifi :p. Tak tahu lah kenapa. Gangguan gelombang kat atas sana kot? Ha ha. Buat-buat terer lak.

Kali ni Hana sambung edit blog AmNa. AmNa pilih tema purple and stripes. Blog AmNa tak banyak widget so memang nampak simple and Hana sendiri tahu nak letak apa dah. Harap sangat AmNa suka dengan wajah terbaru blog beliau. Jangan malu bertanya kalau nak tahu apa-apa. Korang semua pun jom lah terjah blog AmNa! Blogwalking sesama bloggers. (^.~)v

Sesiapa yang nak tengok blog peserta yang Hana dah edit, sila ke SINI. Simple sahaja, sama dengan blog Hana. Yang penting, loading jangan berat. So, jangan beratkan blog anda dengan widget yang tidak sepatutnya ada dalam blog korang. Ni dia tips untuk mencantik dan meringankan blog. Klik SINI




Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

8 book page(s) ♥:

Cik Nur said...

Rajin betul hana ni.. :)

Haruno Hana 하나 said...

@Cik Nur hehe.. sbb dah janji kak :D

Nurul Aisyah said...

wah....tunggu dulu eh..biar sy klik semua link tuh..

Nurul Aisyah said...

ok dah tau,...hehhehee

Nurul Aisyah said...

eh...xde pun...xde pun???!! huaaaaa!!! mcm mana ni???

Haruno Hana 하나 said...

@Nurul Aisyah pasal comment Aisyah yg ni
" kak, blog saya mcm mana???? ce tgk... pastu mcm mana nak letak link blog saya tuh...yelah bila sy follow org kan..nnt dia klik lah gmbr sy tuh, tp bila tgk xde link blog saya pun,...mcm mana nak buat dia ada?"

akak rasa akak faham maksud Aisyah.. profil akak pun camtu gak.. x tahu nk tukar camne.. tp tiba2 aje jd ada link balik.. tp seriously akak x tau nk tukar camne..cara senang Aisyah letak link blog Aisyah kat Description tu.. caranya :

Aisyah follow dulu, then akan klik pd gambar Aisyah pd Follower Widget blog yg Aisyah follow tu.. Aisyah cari link yg tulis ca Edit Profile ke, something like that.. akak dh lupa.. then akan keluar kotak kecil.. Aisyah tulis lah caption dlm tu mcm ' Nice to meet you. Jom ke blog saya --> URL Blog Aisyah'

ni aje yg akak boleh tolong, akak pon x sure camne nk buat..

Nurul Aisyah said...

errr...hmmm ok..thanks :)

AMNA said...

Terimakasih ^^

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)