About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Monday, May 7, 2012

283#Ai no Kotoba ~ Thanks Korang :)



Sepanjang 6 Mei 2012 memang boleh kata Hana tak online langsung. Online pun masa pagi tu aje. Ada outing dengan kawan-kawan Hana. Girls day out okay? Ha ha. Last outing sebagai penanam anggur tidak bertauliah sebelum pergi KMKN dan bergelar pelajar balik. 

Entri ni macam appreciation untuk kawan-kawan Hana yang ada berikan hadiah. Thanks banyak-banyak Na, Eifa dan Alya. Tapi ni tak bermakna Hana kecik hati dengan mereka yang tak bagi hadiah tau? Chill aje (^.~)v

Yang ni Na dan Eifa yang belanja B-) Mereka berdua beli satu slice seorang untuk Hana dan Hanun yang akan ke KMKN. Absolute Chocolate from Secret Recipe. Kek terbaru from SR yang awesome! Suka rasa choc yang pahit-pahit macam ni. Tak sempat nak snap. Terus ngappp! masuk mulut B-)

Baju ni Alya yang beri. Comelnya gambar makanan kat situ >__< Thanks Alya. Aku bawak pergi KMKN eyh? He he :D

Satu outing yang best! Jalan-jalan pusing KB Mall cari barang. Sempat jugak sambar tee lengan panjang sehelai dua. Beli inner neck jugak sebagai spare inner neck Hana yang ada satu aje tu. Lagi pun sekarang musim sale. Potongan sampai 70% pun ada (@.@). Rambang mata kejap.

Nasib baik tak ramai orang sebab Dato' Siti dah datang hari sebelumnya. Kalau tak tentu ramai macam apa aje. Orang yang tengah berhimpit-himpit secara sengaja pun ada. Sudah lah buat muka tak malu depan public. Dey.. cari tempat tersorok lah kalau kau nak berhimpit-himpit macam tu. Tak kenal ke jantina korang ni?

Update merapu di pagi hari. Jam baru aje menunjukkan pukul 5.04 pagi. Nak upload gambar outing, tapi dengan Na dan Hanun yang banyak. Harap je Hana bawak kamera dan henfon, tak snap sendiri. Malas aih. Cilok mereka punya aje.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

20 book page(s) ♥:

eyqa amin said...

seronokkan bila dapat gathering ngan kawan-kawan. hee

Hanamiko Sakura said...

bestnya jalan2.. ^_^



hana.. saya dah beli novel hana tu.. tapi belum habis baca lah.. hehe.. baca novel hana macam baca manga.. (^_~)V

Ayumi Comot said...

huhuhu....himpit secara sengaja2? nak amik kesempatan la tu...kite sula je org cmtu,hihihi:)

BlueiceButterfly said...

~bestnya jalan2...comel baju tue :)

Haruno Hana 하나 said...

@eyqa amin hehe.. memang best :D

Haruno Hana 하나 said...

@Hanamiko Sakura hehe.. nanti kasi feedback ya? btw, thanks sudi beli (^.^)

Haruno Hana 하나 said...

@Ayumi Comot yg ni secara sengaja antara pasangan couple.. memalukan...

Haruno Hana 하나 said...

@BlueiceButterfly hehe... thanks :D

aisya said...

dah lama tak hang out dengan kwn2.. rindu plak mereka.. huhu..

Dak Fisha said...

uwahhh. byk seronok dan masyuk lar..hehe

Farra said...

cedapnyer kek tu , ^__^

Haruno Hana 하나 said...

@aisya ms ngan kwn2 yg sama kepala la yg best.. hehe

Haruno Hana 하나 said...

@Dak Fisha yeah! :D

Haruno Hana 하나 said...

@Farra dark choc yg best XDD

aisya said...

tau xpe.. skrg ni ramai yg dah merantau ke mana2.. sorg study kat selatan, sorg plak kerja kt barat. sorg plak ikut suami pergi sana sini.. smntara ada waktu ni guna la mase baik2 utk lepak2 dgn kwn.. bila dh umur makin meningkat nnti makin susah nk jumpa.. =(

Haruno Hana 하나 said...

@aisya betul2.. bila makin besar, makin terikat ngan tnggungjawab.. sbb tu hargai la masa yg ada ^_^

CiK FizA said...

sedapnye kek ! >.<

Suza said...

nk jgk kek 2, boleh x hehehe

tweenpop said...

yumyumm ! sodap kek tu :) hee :)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

Best tu gathering...ahah..kbmall hjung mnggu rmai..teringin nk gathering blogger2 klantan...;)

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)