About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Friday, May 11, 2012

292#Ai no Kotoba ~ Hadiah Daripada Mereka =)


*kalau rasa ini entri nak show-off, tekan pangkah ya*

Alhamdulillah. Jamuan kecil-kecilan berjalan dengan lancar. Terima kasih pada Cikgu Naeimah, Najwa, Juniey, Safwe, Ezzat, Farah (walaupun mari sebentar cuma untuk beri hadiah sebab perlu segera ke tempat lain), saudara mara Hana yang sudi datang petang tadi. Terima kasih untuk kunjungan dan juga hadiah yang diberikan :). Dan juga pada sesiapa sahaja yang beri hadiah pada hadiah beberapa hari sebelumnya. Thanks a lot =)

Daripada Alya. Tee yang comel :3

Daripada Mak Cik Ton dan Aqeer *jiran*

Daripada Farah =) *tak boleh bawak ke KMKN, terpaksa tinggal kat rumah =(*

Daripada Najwa ;)

Daripada Cikgu Naeimah *diseludup dalam beg untuk dibawa ke KMKN*

Daripada Cikgu Naeimah juga *dah ada dua pasang kasut la nampak gayanya. yayy!*

Hajatnya nak tidur awal malam ni tapi tersangkut dengan Narnia : Prince Caspian. Ho ho ho. Ada date kejap dengan Ben Barnes malam ni di TV3 pukul 10 malam ;)


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

19 book page(s) ♥:

Amanina said...

wahh, bestnya dapat banyak hadiah. :DD

Haruno Hana 하나 said...

@Amanina hehe.. Nina belajar sungguh2 biar dpt result gempak for SPM :) itu yg penting ;)

faiz fakhirin said...

banyaknya dapat hadiah..

AiSyA LiEzA said...

hanna kenangan tau benda ni..mana ada show off la.. :D thanks jugak sbb info cite tu..saya dah hmpir lupa malam ni cite tu..hehehe

Haruno Hana 하나 said...

@faiz fakhirin hehe :D

Haruno Hana 하나 said...

@AiSyA LiEzA tu la.. nnti lupa lak :) sbb tu kita blogging kan? sstengah org akn letak gamba yg myimpan kenangan dlm blog :)

jgn lupa pukul 10 malam ni~

tweenpop said...

woa , dpt hadiah tu ! hahaha :) bwk la teddy bear tu kt kmkn , boley peluk mlm2 , hahaha :)

Haruno Hana 하나 said...

@tweenpop haha.. banyak barang la wawa.. xleh bawak dh :P

aRa ❤ aFiq™ said...

wah best nye dapat hadiah.. da lama xdpt hadiah..

lifegoeson said...

masyaAllah..naa sori sy x bli adioh op proper pn untk awk..sbb kalut n not being prepared untk g umah awk..sori sngt..ado rzeki sy bg yer..hihi :)..thanks for everything..all the best darling

NIZAM said...

Kenapa takle seludup bear tu? seludup la. ha..camni, apakata Hana pos kan je brg2 yang takle bawak tu. hehe.

sian tau kat bear tu kena tinggal cam gitu. sob sob. kan die nangeh cari tuan dia. acane? acane?

Hanamiko Sakura said...

wow! berdating dengan ben barnes.. haha.. semoga selamat sampai kedah esok ye hana.. ^_^

farah.fauzi said...

nak bear tuh..bole pos kan kt selangor tak? hihi.. gud luck hana.. take care kat sane nnty.. :)

keli menari said...

huuuu best best ! hargainya..

Haruno Hana 하나 said...

@lifegoeson x pe la :) awk mai umah sya pon dh kira baik tau ;) jg diri kat UIA tu :) belajar rajin2..

Atiqah Wadiah said...

woaaaaa..seronoknya dpt byk hadiah :)

CiK FizA said...

bestnya dye dapat banyak hadiah~ xmo bear tuh? hee. pos kat akak la hana :DD

fArAh kUchEnGg said...

wah3.. bnyknye hadiah yg dye dpt.. huhu.. congrate oke.. mst best kn.. happy sngt kn ? kn ? heheee..

SyamimiNazifa said...

wah , banyaknya hadiah :)

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)