About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Saturday, May 12, 2012

293#Ai no Kotoba ~ Segmen : Geng Blogger



Sempat lagi join segmen sebelum bertolak ke Kedah. Jom join!. Tamat pukul 11.59 hari ini :)

Hana Geng Blogger C :)

Kepada peserta Segmen : Geng Blogger ni yang follow Hana, sila tinggalkan komen dan URL blog kat entri ni untuk memudahkan Hana jejak korang balik dan follow. Tapi, Hana cuma boleh follow balik blog yang ada Follower Widget sahaja. Dah sampai limit follow guna Button Follow yang float tu. Ada sesiapa yang still tak tahu kenapa? Boleh baca details kat SINI.
Terima kasih.

nota : Mulai 12 Mei (hari ini), Hana tak akan online blog, FB mahu pun Twitter sebab akan bertolak ke Kedah. Esok (13 Mei), akan mula berdaftar di Kolej MARA Kuala Nerang. Sorry matriks and UiTM, saya pilih KMKN berbanding anda berdua. Tolong doakan perjalanan kami selamat ya? Amin.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

11 book page(s) ♥:

Arol Mubin said...

Arol Mubin datang terjah blog nie! Kita dari Geng Blogger yang same! :)

P/S : Nak tahu tak kenapa ramai panggil Arol Mubin "ATOK"? Jomlah singgah blog Arol! :D

♥Anasyaza♥ said...

ana dri segmen yg same..

http://lavenderanasyaza.blogspot.com/2012/05/segmen-geng-blogger.html

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah bw sini..kita sama geng la..geng blogger c..hikhik jom ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html thanx:)

Fafaa said...

terjah balik dari segmen yang sama :)

http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/05/segmen-geng-blogger.html

Michelle Hopell said...

terjah sini dr segmen sama ..

damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

Sh Hily said...

salam singgah dari segmen yg sama..Kita dri geng blogger yg sama la..Da follow cnie..follow balik klu sudi dan br ikhlas..:)

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

✿ Nani ツღ said...

Singgah dari segmen dan geng blogger yg sama ^^!

http://n-mcd.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

NasZ said...

singgah dari segmen blogger aisyah humaira'.

jemput ke blog saya.

http://mohdnaser.blogspot.com

KESAH D!AR!Kツ said...

salam perkenalan..bw here(^_^)..dtg melawat geng blogger yang sama

amercorner.blogspot.com said...

hye saya Am . pemilik blog amercorner.

Saya berumur 18 tahun :D muda lagi kan ahok hok hok . dah nak 19 bulan june ni ..

apapun itulah sikit dr pengenalan saya dengan blog ini..


saya datang dengan tiga hajat .
1.saya follow blog ini jika belum
2.saya dari segment yang sama. gang blogger by niera.
3.Saya amat mengharapkan kunjungan balik dari tuan punya blogger.

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger-by-aisyah-humaira.html?showComment=1336967709831#c7942352362741689532

SimplySeoul said...

All the best in the future. Congratulations and always believe with what you have chosen.

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)