About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Saturday, May 19, 2012

294#Ai no Kotoba ~ Review 4 Blog



Rindunya kat blog ni. Dah seminggu Hana tinggalkan blog ni. Janggal sangat sebab biasanya hari-hari update blog tapi sekarang ni baru dapat update lepas seminggu. Alhamdulillah, sepanjang Hana dok kat KMKN ni, semuanya best. Yang penting makan best. Ho ho ho.

Orientasi dua minggu, minggu depan habis hari Rabu. Nak cerita banyak-banyak sal KMKN tapi nanti dulu lah. Hana nak review empat blog daripada GA Nurin dulu ya? For 24 hours.


*Dah banyak kali reload tapi still tak nak keluar header. Sorry*



Daa~

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

5 book page(s) ♥:

Teenager Housemaid said...

rajin hana mereview blog...akak da tak sempat nak masuk semua blog..:) hehe

9n0L4 said...

rajin betul die. ;)

elyna mirsada said...

hehe,yg pntg mkn bez..

Si Matatajam said...

Bestnya org yg direview blognya....M cuma tau bW ja...

Sakura Aihana said...

hana tag makwe fuji syuusuke

http://marsgreen.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-suka-blog-dia-by-sandra.html

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)