About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Tuesday, October 23, 2012

335# Ai no Kotoba ~ Blog Cikgu Dhira & Aira


Selamat pagi! Entri ditaip dengan suka hati. Memang betullah kata orang tua, kenyang perut suka hati, ya kan? Breakfast di awal pagi. Jangan tinggal breakfast! Tak boleh, tak boleh. Breakfast tu penting. Kalau lunch ke, dinner ke yang korang nak tinggal, boleh dimaafkan lagi. Tapi tidak untuk breakfast.

Okey, skip to the main topic *ehem, ehem*

Dah lama kot Hana tak edit blog orang lain. Edit free aje. Lagipun Hana takdelah pro sampai nak minta upah. Sekadar edit mana yang patut aje. Kali ni, Hana tolong edit blog Aira dan Cikgu Dhira. Jom singgah blog mereka. Sambil tu follow lah mereka sekali. Mereka still baru dalam dunia blogging ni (^_^)v

Yang ni header khas yang Hana reka untuk mereka. Harap puas hati ya ;)

Blog Cikgu Dhira

Yang ni 100% Hana edit. Pink-blue. Nasib baik Cikgu Dhira bukan jenis yang cerewet. Harap-harap dia sukalah baju baru blog cikgu ni.

Blog Aira

Yang ni tema warna pink 100% tapi hasil edit bukan Hana 100%.
Aira pun ada edit sikit-sikit.

Apa lagi, jom terjah mereka ramai-ramai (^_^)

Till then.
Wassalam.

nota : Lepas ni nak kasi freebies :) Harap sangat ada yang akan suka nanti (^_^)v


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

14 book page(s) ♥:

maitimie said...

untungnya ada org tue sudi editkan...

Haruno Hana 하나 said...

@maitimie hehe ^^ tengah tak busy

Amanina said...

Rajinnya kak Hana edit. kreatif pulak tu. hihih.

Haruno Hana 하나 said...

@Amanina thanks Nina :) alhamdulillah

are_lin@yu said...

wahh baiknya hana..t edit blog kite lak..hihi

Haruno Hana 하나 said...

@are_lin@yu hehe ^^ insya-Allah

Nur farahiza said...

bestnye kalau ade orang buatkan untuk saya jugak , heheheh

Haruno Hana 하나 said...

@Nur farahiza eh3.. tak faham la ayat tu.. hehe :)

Ayie Abas said...

wahhhh....berbakat dan kreatif rupanya haruno hana nih...bagus..bagus...ayie suka pd org2 yg kreatif...leh buat kawan nih...haha

ayie selalu terlupa nk breakfast bila leka buat keje...

Haruno Hana 하나 said...

@Ayie Abas thanks :) setakat mana yg boleh je ;) breakfast penting tu..

Busyra Bt Takiyudin said...

wah.. cantik... :)

Haruno Hana 하나 said...

@Busyra Bt Takiyudin thanks ^^

amy syahiera said...

cantek !

Haruno Hana 하나 said...

@amy syahiera thanks ^^

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)