About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Thursday, November 1, 2012

343#Ai no Kotoba ~ Esok Jumaat?

Finding Nemo Is Back!


Sibuk betul packing barang untuk balik kolej esok. Macam tak caya yang cuti sem 5 minggu dah nak habis. Malam esok Hana akan bertolak balik ke Kedah. Sob3. Sengaja pergi awal sehari sebab tak nak letih kalau sampai petang Sabtu tu. Tak nak balik kolej boleh tak? Hee~

Bukan setakat kemas barang je, Hana dengan gigihnya print satu module topik-topik Biology Sem 2 start semalam. Tapi tak print semua lagi sebab Chapter 6,7,11 dan 12 tak upload lagi. Harap-harap Hadi upload hari ni jugak. Takdelah kelam kabut nak print esok. Masa dok kat rumah ni bolehlah manfaatkan printer yang ada. Tak payah sibuk nak pergi print kat Abi tu.

Masuk Sem 2 ni, memang makin sibuklah. Sebab projek-projek kitorang yang kitorang start masa Sem 1 kena present masa Sem 2. Projek research Bio dan projek invention untuk English. Cipta produk baru dan present dalam bentuk satu company. Huhu.

Finding Nemo Is Back!
Levi's GoForth!
Maxis Fibre Internet!
Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

4 book page(s) ♥:

Anisa Anuar said...

buat betul2 pasal projek tu...mne tahu kot2 ada company yg minat...

Mya Abdullah said...

Selamat sambung pelajaran :)
Saya tengah cuti sekolah .yeahhhhh :)
hihihi

Haruno Hana 하나 said...

@Anisa Anuar hee :D insya-Allah.. chaiyok2 :D

Haruno Hana 하나 said...

@Mya Abdullah bestnya :) hehe

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)