About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Friday, November 23, 2012

349#Ai no Kotoba ~ Minggu Ketiga



Takde nilai artistik langsung post title tu (-_-) Lama termenung depan netbook ni semata-mata fikir tajuk. Last-last, ambil aje tajuk tu. Asal ada tajuk sudaaa.

Minggu ketiga semester 2. That's it. Tak lebih tak kurang. Even tak cukup tiga minggu betul-betul lagi. Baru 2 minggu 6 hari. Esok baru betul status cukup tiga minggu tu. Hoho~

Kay, rasa mengarut je permulaan tu (-_-)

Just wanna say hi to all the bloggers. Makin hari makin malas nak update blog sedangkan idea untuk new entry tu memanjang aje ada. Insya-Allah, Hana akan kongsi apa yang mampu dikongsi. Tolong doakan line kat sini laju jugak. Hee :D

Hari Selasa lepas, Hari Anugerah Pengarah sempena result Sem 1 FIST UniKL SPT 2012/2013. Alhamdulillah Hana tercalon juga even PNGK tu sipi-sipi aje 3.5. Bak kata Nad, lebih 0.01. Hehe :) But I'm glad. First time kot dapat anugerah camni. Hana bukan budak MRSM yang selalu ada event camni. Hee :D

Esok, plan nak pergi outing dengan Aini dan Nad. Misi utama : pergi gerai roti canai kat Pasar Sabtu Kuala Nerang~ then teman Aini pergi beli beg untuk adik dia.

Em, tu aje kot nak citer. Tak tahu nak citer apa daa. Tata!

Till then.
Wassalam.

nota : Tak sabar hari Khamis minggu depan! (>_<)

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

1 book page(s) ♥:

9n0L4 said...

wah. tahniah. dpt anugerah dekan ke. :)

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)