About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Monday, February 11, 2013

361#Ai no Kotoba ~ Fusion 2013 KMKN


Dah berabad Hana tak update apa-apa kat blog ni (-__-) Terlampau sibuk dengan lectures dan Fusion 2013 yang baru aje berlangsung hari Rabu lepas (6 Feb 2013). Kali ni nak cerita sikit pasal Fusion 2013. Fusion ni macam Science Fair lah. Every year setiap batch kat kolej ni akan present projek diorang. Terbahagi kepada Biologi dan Fizik. Professor-professor daripada UNIMAP dijemput sebagai judges.

Tapi bukan semua projek terpilih. Yang terpilih sahaja yang akan present projek mereka. Penuh satu Dewan Badlishah tu dengan booths yang dah di set-up sehari sebelum Fusion. For Mathematics Project dan Chemistry Project, kami hanya adakan pameran sahaja. Tak termasuk dalam pertandingan.

Rezeki Hana hanyalah pada Chemistry Project. Madam Suhadah chose my group to represent our lecture pada Fusion 2013. Projek ni based on how to prevent rusting by using polymeric coating. Alhamdulillah, semua berjalan dengan lancar :)

 our poster for Chemistry Project :)
during preparation, one night before

 our booth :)


le group mates yang banyak membantu :)
Intan (oren) dan Ana

 yang ni booth untuk Maths Project for lecture Hana
project ni involved satu lecture dan kitorang buat sal Handicraft Cute Book x)
booth ni betul-betul depan booth Chemistry group Hana

salah satu Bio Project
melibatkan Coconut Husk

Tak banyak gambar yang diambil. Tak sempat pun nak jalan-jalan satu dewan tu untuk tengok semua projek
(-__-)

Till then.
Wassalam.

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

0 book page(s) ♥:

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)