About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Wednesday, March 27, 2013

369#Ai no Kotoba ~ Happy 19th Along!


Well, it's 27th April 2013. Along's birthday. 

Along yang sengal. Along yang bangga sebab dia terlebih inci daripada adik dia ni. Along yang suka tunjuk garang sampai rasa nak hempuk. Along yang suka tunjuk kejam. Along yang layan adik dia ni macam budak umur tiga tahun. Along yang, lantaklah, semua yang jahat tu Along punya. 

Tapi.

Along is still the best Along for adik! Don't ever change. Change for good tak apa. 

Thanks for being the best Along. Walaupun kita bukan blood related. Apa yang Along buat, adik hargai sangat. Sanggup tunggu lama-lama kat Popular gara-gara adik nak guna baucer buku, turun naik tangga teman pergi surau, beli kek masa adik takde mood, beri nasihat yang berguna untuk adik sepanjang life adik. Semualah! Thanks for everything.

All the best in your life, Along. Adik doakan Along bahagia in here and hereafter. Insya-Allah. 

By the way, bila nak bagi kakak ipar? Calon dah ada tu. Hahaha~



Till then.
Wassalam.

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

2 book page(s) ♥:

SyamimiNazifa said...

happy birthday for him xD

izan mama mia said...

ensem along hana..ehe hapy besday

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)