About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Tuesday, April 2, 2013

380#Ai no Kotoba ~ [Freebies] Image Menggantikan Post A Comment 1


Kali ni nak bagi freebies boleh tak? :D Hana rasa dah berbulan-bulan juga since my last freebies :) Kali ni Hana nak bagi freebies image untuk menggantikan perkataan Post A Comment. Macam kat kotak comment blog Hana ni :)

Tutorial nak tukar perkataan Post A Comment kepada Image? Klik SINI :) *pinjam link tutorial Kak Lyssa*

Silakan ambil ya freebies ni kepada sesiapa yang berminat :) Jangan malu jangan segan (^_^)













Kesemuanya ada 11 pilihan warna untuk dipilih. Pilihlah ya mana yang berkenan tu :) He he.

BEWARE : Dilarang sama sekali untuk mengaku freebies ini merupakan freebies ciptaan anda. Jika nak copy, sila kreditkan kepada Hana. Terima kasih :)

Till then.
Wassalam.

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

8 book page(s) ♥:

AyueJean AJ said...

Rajinnya Hana buat freebies...
Comel2... =D

Anis Zainudin said...

comel la >,<

deno said...

semua comel :)

aein safinah said...

Rajinnye.. Btw, comellah :)

cik amal said...

comell laa.. yg purple lawa..

Mas Zull said...

assalamualaikum hana...cantik2nya...:)

Deqla Manjew said...

cantik..pandai ye...

SyamimiNazifa said...

comel je ^^

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)