About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Tuesday, April 9, 2013

388#Ai no Kotoba ~ Sedih (T___T)



Dalam dua tiga hari ni susah betul nak online (-__-) Spacebar dan M key kat keyboard netbook Hana tak berfungsi. Termasuk dengan Ctrl key sekali. (T__T). Sob3. Nak menaip pun susah. Nak online pun susah. Setakat bukak Youtube or tengok anime apa cer? 

Kalau nak online atau balas apa-apa kat blog or FB terpaksa online guna laptop adik (T__T) And I'm not used to it. Tangan ni dah biasa dengan keyboard netbook aje. Keyboard laptop besar (T__T) Apalah dosaku tangan kecik. Sob3. He he. Emo lak :)

So, macam tulah alkisahnya. Kepada adik-adik yang ada tanya pasal FIST tu, sorry sangat-sangat sebab akak lambat balas. Terpaksa sebenarnya (T__T)

By the way, siapa yang tahu USB keyboard yang flexible boleh gulung-gulung macam kat bawah ni berapa puluh? Kawan Hana kata below RM 30. Ada sesiapa yang pernah guna/nampak tak keyboard macam ni?


Sayang nak tukar netbook. Fulus pun tak ada. (T__T) Dah banyak berjasa wooo.. Dahlah netbook tu Hana guna duit sendiri. Bukan abah yang belikan. Dah dua tahun lebih kot berjasa pada tuan dia ni. Sob3.

Till then.
Wassalam.

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

4 book page(s) ♥:

AyueJean AJ said...

Takmo sedih2 sangat hana.....
Sabar okay...
Tapi memang susah bila lappy buat hal....

nur hidayah said...

alaaa cian nyer dia..janga sedih2 k..insyallah ada rezeki boleh bli yang lain..aminn..hihi

Anis Zainudin said...

alolo..jgn sedih2 ye hana :)

Faeytynn Zayn said...

ala guna la on sreen keyboard hehehe

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)