About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Tuesday, April 9, 2013

389#Ai no Kotoba ~ Makan Makan :)


Alhamdulillah :) Tengah hari tadi dah start hujan. Lebat pulak tu. Dahlah 3 minggu tak hujan kat sini. Bahang panas tu boleh rasa sampai ke malam. :/

Dah sejuk macam tu, mesti perut start merengek nak makan iya dak? So, berbekalkan dua bungkus Maggi Kari dan 2 telur ayam, Hana buat murtabak Maggi :) Tapi tak best sangat. Kalau ada hirisan ayam, cheese dan telur ayam lagi dua biji tentu best. Takpelah, buat murtabak Maggi simple aje :)

Siap aje goreng, abah dah bangun tidur. Apa lagi, ngap masuk mulutlah. Sempat lagi nak sindir tu (-__-) Yalah, anak dara abah yang ni tak suka masak. Bab menjahit tu bagi aje. Pagi petang siang malam Hana sanggup, tapi kalau nak suruh memasak. Hampeh. Ha ha. Acano ni?




Makan panas panas dengan sos cili + mayonis sambil sambung tengok Pandora Hearts. Terbaik (Y)

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

1 book page(s) ♥:

Faeytynn Zayn said...

sedapnye,dah lame tak makan maggi pizza

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)