About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Wednesday, April 17, 2013

402#Ai no Kotoba ~ Gembiranyaaaa :D



Alhamdulillah!

Dua berita gembira kot. He he :D
Alhamdulillah, berjaya juga Hana siapkan manuskrip yang ingin dihantar ke Kaki Novel. Harap-harap dapat publish sebagai my second novel :) I put many efforts in this second manuscript. Insya-Allah. Kalau dah tertulis sebagai rezeki, manuskrip itu akan diterbitkan juga. Aamin.

Kedua, dah dapat balasan e-mel daripada Zalora! Ha ha :D Insya-Allah, dapat kupon RM 50 untuk dibelanjakan di Zalora. Lepas baca entry NI di blog Mama Mia, terus tertanya-tanya. Sebab makin lama makin ramai bloggers bercerita mengenai kupon RM 50 yang diterima daripada Zalora. Rupa-rupanya ini antara marketing strategy oleh pihak Zalora yang membabitkan para bloggers. 

Dah lama survey sehelai blaus ni kat Zalora. Insya-Allah, harap-harap adalah rezeki tu. He he :D

Till then.
Wassalam.

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

11 book page(s) ♥:

Condoriano said...

Pernah ada novel published there ke?
Good luck by the way, menarik juga boleh dpt coupon RM50, peluang dpt tu still terbuka lagi tak? x)

Haruno Hana 하나 said...

@Condoriano yes.. under Kaki Novel :) novel belasahan aje.. Lovin' You is the title.. kalau berminat ngan kupon Zalora tu, boleh ke sini ^^

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/03/shopping-di-zalora-malaysia-dengan.html

Nana Liena said...

wah..novelis.. ^^ salam kenal..hehe..kita dlu ad jjuga cita2 nak jadi novelis..lepas tu malas..haha.. terkubur aja la..buat cerpen ja reti..ehehe..

zalora free coupun? hehe..wanna try la usha link kat atas tu..hehe

aein safinah said...

Wah untungla buat novel ! Teruja. Btw, zalora pernah sent emel kat sy, bila sy dh setuju, senyap pula. Kupon entah kemana. Harap akak x jd macam sy. Blogger lain memang byk dh berjaya :D

izan mama mia said...

tahniah..bakal terbit nonel nnt.... :D n tahniah juga nnt dapat g shoping kat zalora.... baju apa yg berkenan sgt tuu ??

Mieya Atiera said...

wah.. congrates. Tak sabarnya nak nantikan kemunculan novel dia.

Deqla Manjew said...

wahh.. best la dpt kupon dari zalora!

Deqla Manjew said...

ehh nk jugak emel kat zalora.. ada emel ? hihi

Haruno Hana 하나 said...

@Deqla Manjew hehe :) ni zalorateam@zalora.com.my

LdyNisa said...

nanti nak try jugaklah mintak coupon kat zalora. hehehe.

AyueJean AJ said...

Tahniah untuk kedua2nya....
Haaaa.... kan dapat tu Zalora punya voucher... =D

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)