About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Saturday, April 20, 2013

407#Ai no Kotoba ~ Weekend Time!



Happy weekend!

First of all, nak ucap terima kasihlah kat yang pesan kat Hana suruh makan ubat, rehat, jaga diri baik-baik dll. He he. Terima kasih banyak-banyak tau! Alhamdulillah, makin sihat. Cuma tekak ni perit sikit aje lagi.

Dua hari lepas kot, lepas Hana post previous entry, sekali lagi keyboard meragam. Demam sekali dengan tuan dia agaknya. Spacing rosak balik :/ . Bayangkan laptop, netbook atau komputer tanpa boleh guna spacebar? Terseksa you (T__T) So, nak jadi ceritanya, netbook tersayang ni Hana gunakan untuk habis tengok Durarara!! aje. He he. 

Jadi macam ni kalau tak leh guna specabar :

1. SpacingTakBolehGuna
2. Spacing..tak..boleh..guna..

Nampak tak? Nampak tak? Terpaksalah Hana balas komen dan mesej kat FB macam tu (T__T) Twitter aje boleh guna kat phone sebab awal-awal lagi Hana delete FB dalam phone tu. Buat semak aje. Ha ha.

Dan, hari ni boleh guna balik. He he. Harap-harap bertahan lamalah sikit spacebar ni. Dah cakap kat abah, nak beli keyboard ngan USB tu. Ada ke abah kata lepas PRU13? Banyak cantik (>__<) Lambat lagi tau PRU13 tu! He he. Mana taknya, abah sibuk sikit minggu depan. Sibuk ngan sekolahlah (-__-) Nasib, nasib.

Tapi mama dah kata, insya-Allah Khamis minggu depan dah boleh pergi cari keyboard tu kat KB Mall. Hana pun dah lama tak pergi. He he.

Dear spacebar, tolonglah bertahan paling lama dua minggu lagi, okey?

Till then.
Wassalam.

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

12 book page(s) ♥:

Nurul Farahizzati said...

cuba try guna floating keyboard.. tapi, leceh sikit la kot...

Eim Ma said...

ahahhaha..kak ima penah lalui situasi nie. paham sangatlah (^_^)

aein safinah said...

Sabar ye kak, nanti boleh beli baru. Btw, blog kak Hana ringan je. =D. Kak Hana, nak tanya sikit pasal uniKL. Foundation tu kan, 1 tahun 2 bulan, masa tu dah kena buat pinjaman or belum ?

Haruno Hana 하나 said...

@aein safinah hehe..thanks.. takyah buat lagi..lepas masuk baru buat :)

aein safinah said...

@Haruno Hana 하나 Nak tanya lagi ni akak, kiranya dalam masa 1 tahun 2 bulan tu, kita dah ada pinjaman la ? Sorry la banyak tanya

Haruno Hana 하나 said...

@aein safinah
yes!
:)

aein safinah said...

@Haruno Hana 하나 Thanks akak. =D

aein safinah said...

@Haruno Hana 하나 thanks akak

Nurrul said...

macam mana keyboard boleh rosak nie.... haha.. sabor jelah..

# lamanya nak tungg PRU13 , ada dalam 2 minggu lagi..

AyueJean AJ said...

Guna On-Screen=Keyboard la..
Tapi tersangatlah lesceh.....

Nana Liena said...

beli baru la lappy..hehe.. betul guna floating/on screen kyboard.tp mmg menyampah tau..

Condoriano said...

Oh happens to me once, And I use on screen keyboard but sebab leceh stop guna laptop then esok tu tgk tiba-tiba dh okay, miracle pula.

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)