About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Sunday, April 28, 2013

416#Ai no Kotoba ~ Pelajar Perempuan & Tan Sri



Boleh baca tak? Malas nak taip :P He he.

Terfikir kisah macam ni dua hari lepas. 

Kita hanyalah hamba Allah yang hina. Mengemis pahala dengan melakukan suruhan-Nya dan meninggalkan larangan-Nya dari sehari ke sehari sebagai bekalan ke syurga-Nya.

Pernah tengok gambar Keukenhof Park di Holland? Subhanallah! Tersangat cantik kan? Itu baru tengok gambar, belum tengok live lagi. Kalaulah Keukenhof Park di dunia sudah secantik itu, apatah lagi gambaran indahnya syurga ciptaan Ilahi :)

Peringatan untuk diri sendiri dan kalian juga :)

Till then.
Wassalam.

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

4 book page(s) ♥:

marniey zul said...

betul tu, kena jaga bergaulan dan jgn bebas sgt nak sentuh2 lelaki mcm apa. hehehe. belum pernah lagi tgk keukenhof park kat holland nti google.

aein safinah said...

Sebelum komen entri ni, dah search dulu Keukenhof Park tu. Wah ! Memang cantik lah.Dengan warna warni nye.

Yela zaman sekarang ni, laki pompuan main tepuk tampar, biase je. Ishh ! Ain punya kawan pun ada yg macam tu. :(

وان نور آين said...

hi, jom join....tumpang lalu yeaa...hehe

http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-artisamess.html

Nana Liena said...

alangkah indahnya kalau kat malaysia ada park macam itu kan..huhu.. mmg hari2 nak pergi sana.. :)

betul2..bagus cerita tu.. ^^ tak kisah pangkat ..kena juga ikut agama

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)