About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Wednesday, May 1, 2013

421#Ai no Kotoba ~ Dah Dapat Barang Daripada ZALORA! :D


Imma happy girl! :D

Alhamdulillah, petang hari Ahad lepas dah dapat kod untuk kupon baucer ZALORA yang bernilai RM 50! Apa lagi, teruslah order baju yang Hana nak :) Dah lama mengidam mimpikan blaus First Lady ni, akhirnya dapat jugak. Alhamdulillah :)

Ingatkan tak dapat lagi hari ni sebab hari nikan cuti Hari Pekerja? Tup, tup! Sampai dah parcel daripada ZALORA ni! Sukanyaa sukaaanyaaaaa! :D


Dah sampai barang, apa lagi, snap terus! Pinjam Neesa jadi model pegang bungkusan tu kejap. Nanti kakak upah ais krim ya? Tak apa, abah tolong bayar :P


Baju First Lady yang sudah selamat dikeluarkan daripada bungkusan. Pihak ZALORA sertakan sekali dengan invoice kalau nak tukar saiz :) Mudah kan?



Memang puas hati! Servis yang cepat dan memudahkan pelanggan! Tak sampai dua hari, baju yang diidam-idamkan sudah selamat sampai ke rumah! Thanks ZALORA for the free RM 50 voucher! Gembira diberi peluang untuk bekerjasama dengan pihak ZALORA. Kerjasama yang menguntungkan kedua-dua belah pihak :)

Terima kasih juga kepada Mama Mia yang menjawab soalan Hana bagaimana ingin mendapatkan kupon daripada ZALORA ini. Dan terima kasih kepada Kak Solehah atas tutorial beliau yang membantu Hana dalam mengadakan kerjasama ini. Terima kasih semua!

Nak tahu macam mana rupa sebenar baju merah daripada First Lady yang Hana order ni? Sila klik SINI! Baju yang dihantar memang sama dengan yang Hana placed order :) Cukup puas hati! Servis ZALORA pun makin bagus. Harap dapat kekalkan servis bagus dan mantap sebegini!

Terima kasih ZALORA kerana bermurah hati untuk mengadakan kerjasama dengan blogger picisan seperti Hana ni :) Terima kasih banyak-banyak! Lain kali bolehlah online shopping di ZALORA lagi :D

Kepada sesiapa yang berminat, boleh klik pada nama Kak Solehah ya?

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

13 book page(s) ♥:

nur hidayah said...

wahhh..best and cantik..boleh bagi link tak mcm mana nak order?hihi

Haruno Hana 하나 said...

@nur hidayah sila klik pada nama Kak Solehah tu ya?

AiSyA LiEzA said...

wahh..cantiknyee.. :) thanks share hanna... :D

Cik JariManis said...

ni yg buat CJM jeles ni..huuu~ :)

Nana Liena said...

kita pun nak try buat macam yg sis solehah buat tu..tapi tak ada kesempatan lg sekarang nie..hehe :) cantik merah.. :)

Lissa LaLissa said...

heee., cantik nyaaa., meraaahhh~! >.<

marniey zul said...

wahh, cantik sangat. best lah.. sya belum pernah lgi shopping kat zalora ni.

Anis Zainudin said...

cantik nye >,<

fatin aziz said...

wah bestnye..saya dulu ada jugak twrn voucer rm50 tapi xtau nak beli apa sbb xpernah beli on9 even diri sendiri jual barang online..hehe

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

cantik bajunyeee. kaler merah gtu ;) nnti tunjuk la baju tu pulak dengan pemakai nya sekali .

deno said...

wah bestnya... merah gitu... hihik^^

p/s: jika ada kelapangan.. jemput sertai segmen LUPUS AWARENESS :) http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/segmen-lupus-awareness-month.html

Nurrul said...

cantiknya....... nak juga,, tapi ongkos tadak.. :(

Norhaizam Mustaffa said...

Teringat dekat sis. Dia pun suka beli baju2 first lady. Hehe. Cantik baju tu. =D

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)