About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Monday, May 6, 2013

426#Ai no Kotoba ~ Menang Topup Segmen Blogwalking Kak Niera!


Alhamdulillah :) He he.

Hana ada join Segmen Jom Blogwalking Bersama Aisyah Humaira sebelum ni :) And Kak Niera ada post pasal pemenang untuk segmen ni :) 

Guess what!

He he :D

Hana memang topup RM 5! Alhamdulillah :)


First time menang segmen. GA pula tak pernah menang lagi. Ha ha. 

Mana taknya, Hana memang malas sangat nak join segmen atau GA kalau melibatkan banyak syarat. Contohnya, sponsor ramai sangat. Takat follow dan like fan page tu tak kisah, tapi kalau sampai kena follow Twitter tu, he he, harap maaflah ya. Hana memang jarang follow Twitter orang lain, tambah tambah kalau tak kenal. 

Terima kasih Kak Niera! He he :)

Insya-Allah, lain kali Hana join lagi segmen akak :)

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

6 book page(s) ♥:

Nana Liena said...

yeay..menang..hehe.. tahniah yo.. :)

Norhaizam Mustaffa said...

Akak, aein buat acc twitter lain sebab nk follow para penganjur GA. hehehe.

Share lah topup tu. Wehehhe

Tahniah :)

Haruno Hana 하나 said...

@Norhaizam Mustaffa haha.. menang RM 5 nak kongsi lagi :P wekk.. hehe.. akak dah nak masuk sebulan tak topup kredit.. hehe..

Lissa LaLissa said...

tahniah akak., ^^

Nurrul said...

Share topup dengan Nurrul boleh ? ?hehe

Cik Kay Jue said...

wah bestnyer dgr n tgk org dpt hadiah.. ckj tak pernah lagi menang GA or segmen.. huhu..

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)