About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Sunday, May 12, 2013

437#Ai no Kotoba ~ The 2000th : Fake Dream | Sharifah Amarina


2.26 AM. Jam di task bar.

Dah lama tak review mana-mana blog kan? Memandangkan dah lama tak buat dan alhamdulillah, followers blog Hana dah mencecah 2000, Hana nak buat blog review untuk my 2000th follower!


Her name is Sharifah Amarina, the owner of Fake Dream blog.

Apa yang boleh Hana cakap pasal blog Kak Mynai (her nickname), simple dan comel! :D He he. Suka sangat! Blog Kak Mynai tak serabut dengan widgets yang tidak diperlukan. The background, the sidebars, they're just perfect!

Oh ya! Kak Mynai seorang Kpopper! Sesiapa yang berminat nak join virtue venture dalam dunia Kpop, bolehlah singgah blog Kak Mynai ya? Sila klik header Kak Mynai di bawah :) Tak terhad kepada Kpoppers sahaja tau? Jom pakat-pakat singgah blog Kak Mynai :)


Kepada semua pembaca setia *eceh* di blog Haruno Hana, Hana ucapkan banyak-banyak terima kasih :) Tanpa readers, tak berapa nak bermaknalah blog ni (T__T). Blog ni Hana gunakan sebagai medium untuk berkongsi info dan mencari kenalan baharu, jadi tiada gunalah kalau tiada penyokongnya.

Thanks a lot! ^^

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

8 book page(s) ♥:

Nana Liena said...

4.51 am..
kita tgk bloglist Hana..semua blogger buat entri pasal game 11things about me..ehehe..

oh..berbalik pada isu utama..congrats ya Hana.. :) teruskan blogging.. nanti kta singgah di sana pula..

AiSyA LiEzA said...

jummm jenjalan kat blog dia..hek3.. ^_^

Cik JariManis said...

tahniah hana! dah makin ramai follower blog yaa :)

Sharifah Amarina said...

Thanks adik. Keep in touch. Tak sangka pulak adik buat entry utk akak. Terharu sgt. Dah laa akak nie blogger baru. Btw, thanks so much :)

nida zin said...

wah...da 2k...? congrat... :)

Nurrul said...

Dah jenjalan dah.. memang comel.. pink ajee.. hehe

wah tahniah akk , follower up.. :)

izan mama mia said...

tahniah hana dh cecah 2000

Norhaizam Mustaffa said...

Jealous. Kite 1000 pun tak sampai lagi. ehehehe.

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)