About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Monday, May 13, 2013

442#Ai no Kotoba ~ Kasi Blog Comel Sikit :P


Hari ni dengan rajinnya edit blog kasi cun melecun! He he :P Ayat tak boleh blah.

Hana dah buat menu tab baru! Nampak tak bawah header tu? Tak pun tengok gambar kat bawah. Ada kucing comel pegang strawberry lagi :3


Comel tak? Ha ha. Abaikan.

Asalnya memang Hana ada images untuk menu tabs. Tak lama lepas guna, terus buang. Malaslah nak pakai images, padan link pages dengan ayat biasa aje. Malam ni teringin pula nak guna images yang comel untuk menu tabs. 

Hana ada tambah satu page baru untuk Tips. Entah kenapa rasa macam banyak sangat nak bagi tips dan freebies in future :P Tengoklah kalau Hana rajin. Baru ada sikit tips dan freebies tu. Dah banyak freebies siap, tinggal nak upload dalam blog aje :P He he.

Kat blog list dan blog archive pun Hana tambah ikon comel. Hana guna tutorial Kak Lyssa. Klik SINI untuk tutorial cute icon di blog list dan klik SINI untuk tutorial cute icon di blog archive. Kalau nak comelkan blog, bolehlah singgah blog Kak Lyssa untuk tutorial :)

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

15 book page(s) ♥:

AiSyA LiEzA said...

comellll :))

Nana Liena said...

comel kucing tu..hehe..siap dgn strawberry lg..

nanti buat tips nak pandai speaking dpt orang ramai..hohoo

Anis Zainudin said...

omeyy nye :P

izan mama mia said...

comel....comel sangat,..teringin gak nak bt tapi sejak ssh nak edit gn muka baru tuu..langsung takut nak usik...hahaha..

Miss Laviva said...

Comelll ;)

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

heheee. memang comel ;) rajin pulak ye nak edit bagai nie ;) hana dah lama x godek coding blog :)

Teena Tna said...

Comel comel..
Btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too. :)

http://insanbiasabiasa.blogspot.com/

S.K.A said...

Blog ni mmg comel :)

michelle De hunny said...

comel menu tab tu .. kucinggg :D

Norhaizam Mustaffa said...

Rajin. Kreatif. Comey. Cantik. Ehehee :) teruskan usaha :p

dyba gula-gula said...

comel kucing tu!!!

Dianaa said...

comel menu tab tu :D

Mizz Aiza said...

comel.. suka3..

Nurrul said...

Semakin harisemakin comel blog warna pink kak Hana nie.. hehee... Suka sy suka !!

Nurul Amanina said...

header mahal tu, pandai la kak hana edit yg guna pattern tu. saya pernah try tapi tak jadi T__T haha. tp serius blog kak hana ceria :))

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)